RiotPWR Cloud Gaming Controller για iOs: Χειριστήριο με Lightning και USB-C θύρες

riotpwr, RiotPWR Cloud Gaming Controller για iOs: Χειριστήριο με Lightning και USB-C θύρες

Η RiotPWR, γνωστή για τη σειρά αξεσουάρ χειριστηρίων gaming που είναι συμβατά με συσκευές Apple, ανακοίνωσε την κυκλοφορία του RiotPWR Cloud Gaming Controller για iOS, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί τόσο με συσκευές με θύρες Lightning όσο και με συσκευές με USB-C.

Το νέο χειριστήριο Riot PWR είναι εξοπλισμένο με καλώδια Lightning και USB-C, ώστε να μπορεί να συνδεθεί με iPhone που έχουν Lightning και iPad που έχουν USB-C. Ακόμα και όταν η Apple μεταβεί σε USB-C για τη σειρά iPhone του 2023, όπως φημολογείται, θα συνεχίσει να είναι αξιοποιήσιμο.

“Ενώ τα χειριστήρια των ανταγωνιστών διατίθενται σε παραλλαγές Lightning και USB-C, ο σχεδιασμός τους περιορίζει τους χρήστες σε αυτή τη δυνατότητα σύνδεσης. Αυτό σημαίνει ότι οι παίκτες iOS θα πρέπει να αγοράσουν ένα ολοκαίνουργιο χειριστήριο για να παίξουν στις μελλοντικές τους συσκευές Apple, όπως iPad. Η RiotPWR ανέκαθεν έθετε τη μελλοντική προστασία ως προτεραιότητα κατά το σχεδιασμό των χειριστηρίων μας με τη μοναδική μας σχεδίαση σύνδεσης με δυνατότητα εναλλαγής και αναβάθμισης”, δήλωσε ο Fraser Townley, Διευθύνων Σύμβουλος της RiotPWR.

Το χειριστήριο προσφέρει δύο joystick, επιλογές κουμπιών τύπου Xbox και ένα D-pad οκτώ κατευθύνσεων. Η φόρτιση διέλευσης είναι διαθέσιμη για να διατηρείται γεμάτη η μπαταρία της συσκευής και υπάρχει μια βάση τηλεφώνου που ταιριάζει σε όλες τις συσκευές.

Ακόμα, υπάρχει ένα ενσωματωμένο κουμπί κοινής χρήσης για ροή και εγγραφή παιχνιδιού ή για προώθηση στα social, μαζί με DAC ήχου και υποδοχές ακουστικών.

Το Riot PWR Cloud Gaming Controller μπορεί να αγοραστεί από τον ιστότοπο της Apple για 70 $.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Samsung USB-C

Samsung: Ετοιμάζει διπλό φορτιστή USB-C 50W και έναν νέο φορτιστή 45W

Περιμένουμε τα Galaxy S24, Galaxy S24 Plus και Galaxy S24 Ultra να υποστηρίζουν τις ίδιες ταχύτητες φόρτισης με τους προκατόχους τους.

Smartphones featured iPhone 15 iPhone 15 Pro

iPhone 15: Υποστηρίζει προσαρμογέα USB-C σε Ethernet για μεγαλύτερες ταχύτητες λήψης

Τα μοντέλα της σειράς iPhone 15 της Apple υποστηρίζουν προσαρμογείς USB-C σε Ethernet, επιτρέποντας ενσύρματη σύνδεση στο Διαδίκτυο.

Smartphones Apple iPhone iPhone 15

Το iPhone 15 μπορεί να φορτίσει ένα άλλο iPhone

Η θύρα USB-C επιτρέπει στα iPhone να φορτίζουν μια μεγάλη γκάμα συσκευών USB-C, συμπεριλαμβανομένου ενός άλλου iPhone.

Smartphones AirPods Apple Apple Magic Mouse

Αναλυτής αποκαλύπτει ποιες συσκευές της Apple θα υιοθετήσουν USB-C του χρόνου

O Mark Gurman αποκάλυψε ποια προϊόντα της Apple θα πρέπει να περιμένουμε να αποκτήσουν USB-C έκδοση την επόμενη χρονιά.