Samsung Galaxy Tab S5: Κυκλοφορεί το 2019 με Snapdragon 855;

Galaxy Tab S5, Samsung Galaxy Tab S5: Κυκλοφορεί το 2019 με Snapdragon 855;

Λίγες ημέρες πριν την κυκλοφορία του Galaxy S10, η Samsung, ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου tablet της, το οποίο δεν είναι άλλο από το Samsung Galaxy Tab S5e. Πρόκειται για ένα mid-range tablet, με επεξεργαστή Snapdragon 670, οθόνη 10.5″ Super Amoled και λογισμικό One UI που βασίζεται στο Android Pie. Η κυκλοφορία αυτή, δεν έτυχε θερμής υποστήριξης καθώς όλοι περίμεναν κάτι πιο φρέσκο από την Samsung.

Ωστόσο, η ομάδα του xda developers, εντόπισε στον κώδικα του Samsung Galaxy, την κωδική ονομασία GTS5L και σύμφωνα με τους ίδιους, αυτό επιβεβαιώνει την κυκλοφορία του Samsung Galaxy Tab S5. Το συμπέρασμα αυτό προκύπτει, από αντίστοιχες κωδικές ονομασίες που έδωσε η εταιρεία, τα προηγούμενα χρόνια.

Galaxy Tab S5, Samsung Galaxy Tab S5: Κυκλοφορεί το 2019 με Snapdragon 855;

Για παράδειγμα η κωδική ονομασία του Samsung Galaxy Tab S2 ήταν GTS2, η αντίστοιχη του Galaxy Tab S3 – GTS3L και του Galaxy Tab S4 ήταν GTS4L. Σύμφωνα με το XDA, όταν προχώρησαν στην μελέτη του κώδικα, εντόπισαν ομοιότητες με τον κώδικα συσκευών της Samsung, που είχαν επεξεργαστή Snapdragon 855. Έτσι θεωρούν πολύ πιθανό, να δούμε στο νέο tablet της εταιρείας, τον επεξεργαστή που είδαμε στην σειρά Galaxy S10.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NtinosMD

αν λαβουμε υπ οψιν το name scheme που ακολουθει με τα e τοτε ηταν αναμενομενο…. λογικο…η τιμη του tab s5e δεν εδινε την εντυοωση οτι αυτο ηταν το φλαγκσιπ της για φετος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Samsung Samsung Tablets

Τα Samsung Galaxy Tab S8 ενημερώνονται με Android 12L

Η πρώτη συσκευή της Samsung που τρέχει λογισμικό με βάση το Android 12L είναι το νέο Galaxy Z Fold4 και τώρα φτάνει στη σειρά tablet S8.

Gear featured Samsung Samsung Tablets

H ανάπτυξη της Samsung στην παραγωγή tablet θα διπλασιαστεί το 2022

Η αγορά των tablet είχε κάποια προβλήματα πριν από το 2020.

Tablets Samsung Samsung Galaxy Tab S8 Ultra Samsung Tablets

Επιβεβαιώθηκε η εγκοπή οθόνης στο Samsung Galaxy Tab S8 Ultra

Οι φήμες για το tablet Galaxy S8 Ultra ξεκίνησαν να κυκλοφορούν αυτό το καλοκαίρι. Ωστόσο, πρόσφατα είδαμε καλά το tablet και τις προδιαγραφές του.

Smartphones Samsung Samsung Tablets

Samsung Galaxy View 2: Θα έχει 17,5 ίντσες οθόνη, Exynos 7885 και 3GB μνήμη RAM

Η Samsung ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το επόμενο tablet της με ενσωματωμένη θήκη και σήμερα διέρρευσαν μία σειρά από επίσημα renders του Samsung Galaxy View 2.