Samsung: Ανακοίνωσε 10nm LPDDR4 6GB DRAM chip – Έρχεται στο Note 6;

Το 2012 η ιαπωνική έκδοση του Samsung Galaxy S III είχε μνήμη RAM 2GB, κάτι που αποτελούσε έκπληξη για τότε. Ύστερα από 4 χρόνια μπαίνουμε στην εποχή όπου τα Android smartphones φορούν 6GB RAM, το πρώτο ήταν το Vivo Xplay 5 και ακολούθησαν κι άλλα.

Η Samsung δεν θα μπορούσε να μείνει έξω από το χορό και ανακοίνωσε το νέο της DRAM chip κατά τη διάρκεια του Samsung Mobile Solutions Forum στην Shenzhen της Κίνας. Το νέο LPDDR4 6GB DRAM chip κατασκευάζεται με την διαδικασία των 10nm, κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να είναι ενεργειακά πιο αποδοτικό, βοηθώντας στη μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας.

Η επόμενη μεγάλη ανακοίνωση που περιμένουμε από τη Samsung είναι το Samsung Galaxy Note 6, που μεταξύ άλλων θα φορά οθόνη 5.8 ιντσών Super AMOLED ανάλυσης 1440×2560 pixels και μπαταρία 4000mAh. Δεδομένου του ιστορικού της Samsung, οι Κορεάτες συνηθίζουν να φέρνουν στη σειρά Note την καλύτερη τεχνολογία που έχουν μέχρι εκείνη τη στιγμή, κατατάσσοντάς την πάνω από τα Galaxy S. Δεν θα ήταν λοιπόν καθόλου περίεργο να δούμε στο Note 6, μνήμη RAM 6GB.

Το Samsung Galaxy Note 5 ανακοινώθηκε πέρσι τον Αύγουστο, νωρίτερα από το συνηθισμένο, και οι φήμες λένε ότι η Samsung θα κάνει το ίδιο φέτος.

samsung 10nm lpddr4 6gb ram, Samsung: Ανακοίνωσε 10nm LPDDR4 6GB DRAM chip – Έρχεται στο Note 6;

samsung 10nm lpddr4 6gb ram, Samsung: Ανακοίνωσε 10nm LPDDR4 6GB DRAM chip – Έρχεται στο Note 6;
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
chris_g

10nm χχχμμμμ απο εδω και περα rip καλο μας πυριτιο εφτασες στα ορια σου!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.