Η Samsung ανακoινώνει τον Freestyle Gen 2 projector [IFA 2023]

Samsung Freestyle, Η Samsung ανακoινώνει τον Freestyle Gen 2 projector [IFA 2023]

Κατά τη διάρκεια της κεντρικής ομιλίας της στην IFA 2023 στο Βερολίνο, η Samsung ανακοίνωσε την παγκόσμια κυκλοφορία της δεύτερης γενιάς του προβολέα Freestyle της.

Η ομάδα του Techblog βρίσκεται στην IFA 2023 μαζί με το You.gr

Με εικόνες προβολής έως και 100 ιντσών, είναι πλέον δυνατός ο συνδυασμός δύο προβολέων Freestyle για μια εικόνα με πανοραμική προβολή έως 160 ιντσών ή κατακόρυφη εμπειρία θέασης 120 ιντσών. Όπως και ο πρώτης γενιάς, υποστηρίζει ανάλυση έως 1080p, HDR10+ και contrast 100.000:1.

Αυτός ο προβολέας προσθέτει παιχνίδια στο cloud για πρώτη φορά, ώστε οι χρήστες να μπορούν να επωφεληθούν από τη συνδρομή τους στο Xbox Game Pass χωρίς να απαιτείται Xbox. Εκτός από τη Microsoft, το Samsung Gaming Hub προσφέρει επίσης παιχνίδια από τις NVIDIA GeForce NOW, Amazon Luna, Utomik, Antstream Arcade και Blacknut, με περισσότερες από 3.000 επιλογές.

Οι χρήστες πρέπει να συγχρονίσουν το αγαπημένο τους χειριστήριο Bluetooth, να ρυθμίσουν το σημείο Freestyle και να παίξουν.

«Το Freestyle είναι μοναδικό στην αγορά επειδή προσφέρει άμεση πρόσβαση στις ίδιες εφαρμογές ψυχαγωγίας ροής που απολαμβάνετε στην τηλεόρασή σας Samsung. Επιπλέον, η ρύθμιση είναι απλή, ώστε να μπορείτε να προβάλλετε εύκολα τις αγαπημένες σας εκπομπές – και τώρα ακόμη και να μεταδίδετε σε ροή χιλιάδες δημοφιλή παιχνίδια – σε υψηλή ευκρίνεια στη μεγάλη οθόνη οπουδήποτε, είτε στο σπίτι είτε, αν είστε σαν εμένα, σε ταξίδια κατασκήνωσης το Σαββατοκύριακο», δήλωσε ο James Fishler, Senior Vice President, Home Entertainment & Display Division, Samsung Electronics America.

Η κυκλοφορία του Freestyle Gen 2 είναι κοντά και θα κοστίζει 799,99 $. Στις 6 Σεπτεμβρίου, οι χρήστες του Samsung Gaming Hub θα μπορούν να παίξουν το Starfield με τη συνδρομή τους στο Xbox Game Pass στον νέο προβολέα και σε επιλεγμένες έξυπνες τηλεοράσεις και οθόνες.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured iPad Pro

TrendForce: Η Apple θα στείλει 4,5 έως 5 εκατομμύρια OLED iPad Pro το 2024

Η τελευταία έκθεση της TrendForce προβλέπει ότι η Apple θα στείλει μεταξύ 4,5 και 5 εκατομμύρια OLED iPad Pro φέτος.

Gear Apple featured iPad Air

iPad Air (2024): Διαθέσιμο σε μεγέθη 11 και 13″ με τσιπ M2

Το νέο iPad Air (2024) της Apple έρχεται τώρα σε δύο μεγέθη που εξακολουθούν να χρησιμοποιούν οθόνες IPS LCD Liquid Retina 60Hz.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Επίσημο με τιμή από 549 ευρώ

Η Google ολοκλήρωσε τη σειρά Pixel 8 παρουσιάζοντας το Pixel 8a, την πιο προσιτή επιλογή, με ενημερωμένη σχεδίαση.

Gear Apple featured iPad Pro

Apple 2024 iPad Pro: Με οθόνες OLED διπλής στρώσης, chipset M4 και πιο λεπτά από ποτέ

Τα iPad Pro 2024 μπορεί να είναι οι μεγαλύτερες αναβαθμίσεις από τότε που πρωτοπαρουσιάστηκε η σειρά tablet της Apple.