Η Samsung ανακοινώνει τους προτζέκτορες Premiere 8K και Premiere 5 UST

Samsung, Η Samsung ανακοινώνει τους προτζέκτορες Premiere 8K και Premiere 5 UST

Η Samsung ανακοίνωσε τους νέους Premiere 7 και Premiere 9 ultra short-throw προτζέκτορες, οι οποίοι διαδέχονται τους Premiere LSP7T και LSP9T από πέρυσι, καθώς και τους Premiere 5 και Premiere 8K. Ένα κοινό χαρακτηριστικό τους είναι το λεγόμενο Lightwarp, το οποίο μετατρέπει οποιοδήποτε αντικείμενο ή επιφάνεια σε διαδραστική οθόνη.

Ο Premiere 8K  υποστηρίζει ανάλυση 8K και μπορεί να αναβαθμίσει περιεχόμενο 4K σε 8K εγγενώς. Διαθέτει σύστημα ήχου 8.2.2 καναλιών 100W με υποστήριξη Dolby Atmos και Sound-on-Screen. Το τελευταίο κάνει να φαίνεται ότι ο ήχος προέρχεται από την προβαλλόμενη οθόνη.

Ο Premiere 8K μπορεί να φτιάξει εικόνα 150 ιντσών από απόσταση μόλις 12″. Επιπλέον, διαθέτει ένα Wireless One Connect Box, το οποίο χρησιμοποιείται για τη σύνδεση όλων των συσκευών ροής και το ίδιο το κουτί στέλνει το περιεχόμενο στον προβολέα. Οι δύο συσκευές χρειάζονται να βρίσκονται σε απόσταση 10 μέτρων η μία από την άλλη.

Ο Premiere 5 διαφημίζεται ως ο πιο συμπαγής προβολέας τριπλού λέιζερ εξαιρετικά μικρής απόστασης στον κόσμο. Έχει περίπου 20 εκατοστά ύψος, σχεδόν 14 εκατοστά πλάτος και 14 εκατοστά βάθος, ενώ ζυγίζει μόλις 1,67 κιλά, διευκολύνοντας τη μετακίνηση μέσα στο σπίτι. Η συσκευή μπορεί να προβάλει οθόνη 100 ιντσών από απόσταση 17 ιντσών.

Όσον αφορά τη λειτουργία Lightwarp, η Samsung έδωσε μερικά παραδείγματα περιπτώσεων χρήσης. Μπορείτε να ρυθμίσετε widgets της επιλογής σας στον τοίχο, όπως καιρός, ρολόι, ειδήσεις κ.λπ. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να αλληλεπιδράσετε με το περιεχόμενο στην προβαλλόμενη οθόνη. Η λειτουργικότητα θα λειτουργεί και με επιτραπέζια παιχνίδια.

Η Samsung δεν έχει αποκαλύψει ακόμη λεπτομέρειες σχετικά με την τιμή και τη διαθεσιμότητα.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Fold 6: Διέρρευσαν οι πολυαναμενόμενες λεπτομέρειες και προδιαγραφές

Η Samsung ετοιμάζεται να παρουσιάσει τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6 τους επόμενους μήνες, με διαρροές να έχουν ήδη αποκαλύψει πολλά.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung One UI

Samsung Galaxy A73 & Galaxy A33 αποκτούν τώρα το One UI 6.1

Η Samsung ξεκίνησε πρόσφατα τη διάδοση του One UI 6.1 στις μεσαίας κατηγορίας συσκευές της και σήμερα είναι η σειρά των Galaxy A73 και Galaxy A33.

Internet Apple Samsung

H Samsung “τη λέει” στην Apple με τη νέα της διαφήμιση

Η Samsung χρησιμοποίησε στο νέο της σποτ το γεγονός ότι η Apple κατάφερε να αναστατώσει πολλούς ανθρώπους με τη διαφήμιση “Crush” που αποκάλυψε την περασμένη εβδομάδα.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S25 Ultra: Ίσως έχει μία λιγότερη κάμερα αλλά καλύτερο ζουμ

Πριν κυκλοφορήσει το Samsung Galaxy S24 Ultra όλοι αναρωτιόνταν τι κάμερες θα είχε, με τις γνώμες να διίστανται.