Samsung Display: Ένα δισ. δολάρια έσοδα από τα flexible OLED πάνελ (Q3)

H Samsung Display, το τρίτο τρίμηνο του 2016, κατάφερε να έχει για πρώτη φορά στην ιστορία της 1 δισεκατομμύριο δολάρια έσοδα αποκλειστικά από τις πωλήσεις εύκαμπτων OLED πάνελ. Η Samsung Display δεν προμηθεύει μόνο την Samsung Electronics, αλλά και άλλους κορυφαίους κατασκευαστές όπως την Huawei, Oppo και Vivo, οι οποίοι βοήθησαν στο να σπάσει αυτό το ρεκόρ.

Δεδομένα από την εταιρεία ερευνών IHS Market, δείχνει ότι η Samsung Display παραμένει στην πρώτη θέση όσον αφορά τις πωλήσεις σε μικρές και μεσαίου μεγέθους οθόνες, καθώς της ανήκει το 31.8 της αγοράς. Αυτή την στιγμή, το ποσοστό της είναι υπερδιπλάσιο από την δεύτερη Japan Display, η οποία έχει μερίδιο 15.4%, ενώ στην τρίτη θέση βρίσκεται η LG Display με 13.1%.

Όσον αφορά τις μικρού και μεσαίου μεγέθους OLED oθόνες, στην ουσία μιλάμε για μονοπώλιο, αφού η Samsung Display έχει το 96.2% της αγοράς, για το τρίτο τρίμηνο του 2016. Παρόλο που η LG Display και άλλοι Κινέζοι κατασκευαστές μπήκαν σε αυτό το κομμάτι της αγοράς, έχουν να διανύσουν αρκετό δρόμο για να φτάσουν την Samsung.

Η Samsung είναι στην ουσία ο μοναδικός κατασκευαστής πάνελ στον κόσμο που λειτουργεί μια Α3 γραμμή παραγωγής, που αφορά την τεχνολογία κατασκευής OLED πάνελ έκτης γενιάς. Από αυτή την γραμμή παραγωγής η Samsung Electronics παράγει άλλωστε τα εύκαμπτα OLED πάνελ.

Samsung Display OLED panel flexible market 1 billion dollars income, Samsung Display: Ένα δισ. δολάρια έσοδα από τα flexible OLED πάνελ (Q3)

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.

Gear Samsung

Η Samsung λανσάρει φορτιστή 50W που κοστίζει 70 ευρώ

Εάν αγοράσετε ένα smartphone προηγμένης τεχνολογίας της Samsung ή και ένα μεσαίας κατηγορίας, δεν υπάρχει φορτιστής στη συσκευασία.