Samsung Exynos 9810: Ο επεξεργαστής του Galaxy S9

Samsung Exynos 9810 galaxy s9, Samsung Exynos 9810: Ο επεξεργαστής του Galaxy S9

H Samsung κέρδισε 36 βραβεία για τα προϊόντα της στα CES 2018 Innovation Awards, για τα οποία έχει επίσημη ανακοίνωση στην σελίδα τη και μεταξύ αυτών είναι ο νέος Exynos 9810, ο οποίος ουσιαστικά γίνεται επίσημος με αυτόν τον τρόπο.

Δυστυχώς οι πληροφορίες που δίνονται για τον Exynos 9810 είναι λίγες, αλλά πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό chipset, μιας και θα είναι ο επεξεργαστής του Samsung Galaxy S9 (φυσικά θα υπάρξει και η έκδοση με τον Snapdragon 845 της Qualcomm).

Samsung Exynos 9810 galaxy s9, Samsung Exynos 9810: Ο επεξεργαστής του Galaxy S9

Ο νέος επεξεργαστής είναι κατασκευασμένος με 3rd generation custom Samsung cores, δεν υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες για τα M3 cores, αλλά και για την προηγούμενη γενιά οι πληροφορίες ήταν εξαιρετικά περιορισμένες.

Επιπλέον, και η GPU έχει αναβαθμιστεί, αλλά αυτό είναι το μόνο που μας αφήνει η Samsung να γνωρίζουμε. Λογικά θα δούμε Mali-G72 cores, μιας και στο προηγούμενης γενιάς Exynos chipset είδαμε G71. Ο επεξεργαστής είναι κατασκευασμένος με τη διαδικασία 2nd gen. 10nm, άρα δεν θα δούμε ακόμη 7nm.

Samsung Exynos 9810 galaxy s9, Samsung Exynos 9810: Ο επεξεργαστής του Galaxy S9

Ο Exynos 9810 θα χρησιμοποιεί το νέο 1.2Gbps modem (Cat. 18 6CA) της Samsung. Είναι το πρώτο modem στην αγορά που συνδυάζει 6 carriers.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.