Samsung G series, Εξωτερικοί σκληροί δίσκοι με eco-friendly χαρακτήρα

Η Samsung παρουσιάζει τη νέα σειρά εξωτερικών σκληρών δίσκων G Series που διακρίνονται για τον ιδιαίτερο, φιλικό προς το περιβάλλον, σχεδιασμό τους. Η νέα σειρά αποτελείται από τους σκληρούς δίσκους G2 Portable 2,5 ιντσών και G3 Station 3,5 ιντσών με χωρητικότητες 250/320/500/640GB και 1/1.5/2TB αντιστοίχως. Οι σκληροί δίσκοι G Series δεν περιέχουν επιβλαβή προς το περιβάλλον υλικά, όπως τα αλογόνα, παράγουν λιγότερο θόρυβο και εξοικονομούν ενέργεια.

, Samsung G series, Εξωτερικοί σκληροί δίσκοι με eco-friendly χαρακτήρα

Με έντονα οικολογικό χαρακτήρα, ο σκληρός δίσκος Samsung G3 Station ενεργοποιείται και απενεργοποιείται απευθείας από τον υπολογιστή (smart power management), ενώ εξοικονομεί έως και 95% ενέργεια – χάρη στην κατανάλωση ισχύος 0,09W σε σχέση με τα συμβατικά επίπεδα 2,5W. Παράλληλα, τίθεται σε κατάσταση αναμονής έπειτα από 5 λεπτά αδράνειας. O μελετημένος σχεδιασμός, με τις πολυεπίπεδες γυαλιστερές επιφάνειες, προστατεύει τη συσκευή από γρατσουνιές. Επιπλέον, ο G3 Station 2ΤΒ είναι έως και 20% ελαφρύτερος από μία συμβατική συσκευή με αντίστοιχες εφαρμογές, ενώ διαθέτει USB 2.0 interface με ταχύτητα μετάδοσης 480Mbps, καθώς και τις λειτουργίες προστασίας δεδομένων Auto Backup, SecretZone και SafetyKey. Τέλος, ο σκληρός δίσκος G2 Portable ενσωματώνει θύρα USB για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία στη χρήση.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.