Gear

Samsung Galaxy Book Pro για την εποχή της τηλεργασίας

Με τους ψηφιακούς νομάδες στο μυαλό τους, οι Κορεάτες παρουσιάζουν τη νέα Samsung Galaxy Book Pro series. Τα μοντέλα Galaxy Book Pro και Galaxy Book Pro 360 προσφέρουν ισχύ και ευελιξία για την καθημερινή τους χρήση.

Τόσο το Samsung Galaxy Book Pro όσο και το Pro 360 είναι εφοδιασμένα με οθόνη τεχνολογίας AMOLED, κάτι που κάνει για πρώτη φορά η Samsung σε ένα μοντέλο με λειτουργικό σύστημα Windows 10. Το ένα μοντέλο έχει οθόνη διαγωνίου 13.3 ιντσών, ενώ η οθόνη του μεγαλύτερου laptop είναι στις 15.6 ίντσες.

Το πάχος είναι εξαιρετικά λεπτό και δεν ξεπερνά τα 12 χιλιοστά, ενώ το βάρος είναι κάτω του 1 κιλού. Στο εσωτερικό τους έχουν επεξεργαστές Intel Core i3, i5 ή i7 11ης γενιάς με γραφικά Intel Iris X ή NVIDIA GeForce στα πιο ακριβά μοντέλα. Η μνήμη RAM φτάνει στα 32 GB και στον αποθηκευτικό χώρο υπάρχει τεχνολογία NVMe SSD που φτάνει στο 1 ΤΒ.

Το μοντέλο Pro 360 είναι εκείνο που ξεφεύγει από τα όρια του laptop και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως tablet, ενώ στη συσκευασία του περιλαμβάνει και το Samsung S-Pen. Όλα τα μοντέλα της οικογένειας Samsung Galaxy Book Pro series μπορούν να συνεργαστούν με ένα Samsung Tablet, το οποίο μετατρέπεται άνετα σε δεύτερη οθόνη της συσκευής.

Τα νέα μοντέλα θα ξεκινήσουν την εμπορική τους πορεία από τις 14 Μαΐου σε επιλεγμένες αγορές, σε τιμές που θα ξεκινούν στις ΗΠΑ από τα 999 δολάρια για το μοντέλο των 13.3 ιντσών και τα 1199 δολάρια για το μοντέλο Pro 360 με την οθόνη των 15.6 ιντσών.

Επεξεργάστηκε την 1 Μαΐου 2021 7:19

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Καϊμακάμης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.