Samsung Galaxy Buds Pro: Νέες, retro θήκες που θυμίζουν flip phone

, Samsung Galaxy Buds Pro: Νέες, retro θήκες που θυμίζουν flip phone

Η Samsung παρουσίασε δύο θήκες για τα νέα Galaxy Buds Pro που μας έρχονται από άλλη εποχή και μας γυρνάνε στα flip phones. Οι εν λόγω θήκες βασίζονται στο σχεδιασμό των μοντέλων Anycall T100 και Anycall E700 και έρχονται ως προστασία για τα νέα TWS της εταιρείας.

Δυστυχώς όμως, όσο όμορφες και να είναι οι δύο retro θήκες, προς το παρόν τουλάχιστον δεν υπάρχουν πληροφορίες για κυκλοφορία στην αγορά. Σύμφωνα με μερικά καταστήματα στη Νότιο Κορέα, οι θήκες θα παρέχονται δωρεάν με την αγορά Samsung Galaxy Buds Pro έως τις 31 Ιανουαρίου. Από την άλλη η ιστοσελίδα Gizmodo σημειώνει ότι οι retro θήκες εμφανίστηκαν στην ιστοσελίδα της Samsung με τιμή 30$, όμως δεν υπάρχει κάποια επίσημη επιβεβαίωση.

, Samsung Galaxy Buds Pro: Νέες, retro θήκες που θυμίζουν flip phone

Μέχρι βέβαια να μάθουμε όντως τι συμβαίνει και αν έρθουν και στις υπόλοιπες αγορές, σίγουρα όσοι μεγαλώσαμε με τα flip phones δε μπορούμε παρά να ζηλεύουμε αυτόν τον σχεδιασμό. Μία σημείωση που πρέπει να γίνει είναι η εξωτερική οθόνη από τις retro θήκες δε λειτουργεί, αν και θα ήταν μία έξυπνη προσθήκη για ρολόι ή ημερολόγιο. Προς το παρόν λοιπόν, θα πρέπει να χαρείτε τα Samsung Galaxy Buds Pro “σκέτα”.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.

Gear Samsung

Η Samsung λανσάρει φορτιστή 50W που κοστίζει 70 ευρώ

Εάν αγοράσετε ένα smartphone προηγμένης τεχνολογίας της Samsung ή και ένα μεσαίας κατηγορίας, δεν υπάρχει φορτιστής στη συσκευασία.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.