Samsung Galaxy Note 3, Θήκη με ενσωματωμένη μπαταρία 10.000mAh και τιμή $60

Το Samsung Galaxy Note 3 ενσωματώνει μπαταρία 3.200mAh η οποία είναι αρκετά μεγάλη για να βγάλει εις πέρας τις ενεργειακές απαιτήσεις του. Το hardware της συσκευής σε συνδυασμό με την οθόνη των 5.7 ιντσων, αυξάνει τις απαιτήσεις για μια μπαταρία μεγάλης διάρκειας, και φαίνεται πως η εταιρεία ZeroLemon θέλησε να δώσει το κάτι παραπάνω προτείνοντας μια λύση που θα έλυνε ένα τέτοιο πρόβλημα.

Αυτό που κατάφερε η ZeroLemon, είναι να προσφέρει στο αγοραστικό κοινό μια θήκη με ενσωματωμένη μπαταρία 10.000mAh, χωρητικότητα πάρα πολύ μεγάλη για να καλύψει τις ανάγκες του Note 3, απομακρύνοντας το άγχος όλων των κατόχων του πως θα τους “εγκαταλείψει” η συσκευή τους.

Η θήκη αυτή, είναι η αλήθεια, πως θα μπορούσε να προτρέψει τους υποψήφιους αγοραστές στο να αγοράσουν μια νέα ζώνη για το παντελόνι τους μιας και είναι μια αρκετά βαριά θήκη που διαθέτει αυτή την ομολογουμένως πολύ μεγάλη χωρητικότητα μπαταρίας.

Επιπλέον, διαθέτει συνδεσιμότητα NFC, ειδικό κλιπ στήριξης σε επίπεδη επιφάνεια (kickstand) καθώς και screen protector για το Note 3. Η θήκη προσφέρει διπλή PC και TPU προστασία κατά των πιθανών πτώσεων του κινητού, προστατευτικά καπάκια για την έξοδο microUSB, για τα ακουστικά καθώς και για το Stylus.

Το σημαντικότερο όλων είναι ότι όλα αυτά προσφέρονται στην τιμή των $60 και είναι σίγουρο πως με την τριπλάσια χωρητικότητα σε mAh που διαθέτει σε σύγκριση με την ήδη μεγάλης χωρητικότητας μπαταρία του Note 3, η διάρκεια χρήσης του κινητού χωρίς φόρτιση, θα είναι πολύ μεγάλη.

Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά σε αυτή τη θήκη-μπαταρία της εταιρείας ZeroLemon εδώ.

Note 3 battery 10.000 mah, Samsung Galaxy Note 3, Θήκη με ενσωματωμένη μπαταρία 10.000mAh και τιμή $60

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nio

Τι τουβλο ειναι τουτο??

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Smartphones

Η Samsung εργάζεται σε ένα οικονομικό τηλέφωνο – Οι πρώτες εικόνες

Η Samsung φέρεται να εργάζεται επάνω σε ένα οικονομικό τηλέφωνο, που θα χαρακτηρίζεται από τα χρώματα και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2023, όπως αναφέρουν οι φήμες.

Gear LG Smartphones

LG: Tεχνολογία οπτικού zoom 4x-9x για κάμερες smartphone

H LG πλέον έχει στραφεί στη δημιουργία εξαρτημάτων για smartphone, με την LG Innotek να ανακοινώνει στην CES 2023 μια νέα μονάδα οπτικού ζουμ για smartphones που μπορεί να μετακινείται μεταξύ δύο σημείων.

Internet Smartphones Social Media WhatsApp

Έρχεται το τέλος του WhatsApp σε συγκεκριμένα smartphones από 31 Δεκεμβρίου

To WhatsApp πρόκειται να σταματήσει να λειτουργεί σε συγκεκριμένα κινητά τηλέφωνα, γεγονός που αναμένεται να επηρεάσει εκατομμύρια χρήστες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Smartphones Samsung Smartphones

Samsung: Μείωσε κατά 70% τους στόχους για πωλήσεις των Galaxy A23 5G

H Samsung μείωσε κατακόρυφα τους στόχους της για τις πωλήσεις των Galaxy A23 5G, σε ποσοστό που “αγγίζει” ακόμη και το 70%.