Samsung Galaxy Note 7: Θα κυκλοφορήσει με LED View Cover

Σύμφωνα με αρχεία της Αμερικάνικης Ομοσπονδιακής Επιτροπής Επικοινωνιών (FFC), μαζί με το Galaxy Note 7 θα κυκλοφορήσει και μια θήκη που θα προστατεύει την οθόνη, ενώ ταυτόχρονα θα εμφανίζει ειδοποιήσεις σε ένα LED panel.

Ουσιαστικά η θήκη θα είναι παρόμοια με την LED View Cover για τα Samsung Galaxy S7 / Samsung Galaxy S7 Edge και πιθανότατα θα έχει την ίδια ονομασία.

Το αρχείο απεικονίζει την θήκη, υποδεικνύοντας πως το μέγεθος του LED panel θα είναι 9×17, με τον κωδικό αριθμό του προϊόντος να είναι EF-NN930. Αν συλλογιστούμε πως για την αγορά της LED View Cover για τα Galaxy S7 απαιτείται το ποσό των 70 ευρώ, η αντίστοιχη θήκη για το Galaxy Note 7, το οποίο φαίνεται πως θα έχει μεγαλύτερη οθόνη, θα κοστίζει τουλάχιστον 80 ευρώ.

Αν σκοπεύετε να αγοράσετε το πολυαναμενόμενο Samsung Galaxy Note 7, η LED View Cover θα προστατέψει την συσκευή, ενώ ταυτόχρονα δεν θα χάνετε τις σημαντικότερες ειδοποιήσεις σας. Σε λίγες μέρες θα μάθουμε περισσότερα σχετικά με το νέο phablet της Sammy και τα αξεσουάρ που θα κυκλοφορήσουν για αυτό, περιλαμβανομένης και της LED View Cover.

galaxy note 7 led view cover, Samsung Galaxy Note 7: Θα κυκλοφορήσει με LED View Cover

galaxy note 7 led view cover, Samsung Galaxy Note 7: Θα κυκλοφορήσει με LED View Cover

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
sotos

Εγώ δεν κολλάω σε κάτι τέτοια, τα θεωρώ ανούσια, αλλά καλο θα ήταν να μην γράφετε Sammy μέσα στο άρθρο. Θα λένε πάλι ότι τα περνεται και τέτοια. (Διαγραψτε το σχόλιο μου.)

Μάκης

Η τιμή απλά είναι απαράδεκτη 70€ – 80€, τι πάει να πει είναι LED View Cover και τρίχες κατσαρές!! απλά λόγο του ότι είναι για το Galaxy Note 7 η Samsung πουλάει μούρη (( όπως κάνει φυσικά και με τα Galaxy S7 / Galaxy S7 Edge )) και δίνει αβέρτα κουβέρτα πλαστικούρα κοτσάροντας ένα βαρύγδουπο τίτλο και καλά [[LED View Cover πσσσσσσσσσσσ τι λες τώρα ανατρίχιασα λέμε]] που στην ουσία είναι απλά μια απλή θηκούλα. Δεν έχω κάτι εναντίον τις Samsung ίσα ίσα που γουστάρω τα Smartphone που έχει μιας και είναι κορυφαία, αλλά ήμαρτον δηλαδή όχι και να ζητάει 70€ και 80€ για μια θήκη! αυτό είναι καθαρό κλέψιμο.

Prankster100

@Μακης αυτα ολα θα κοστιζουν πρωτη μερα μετα θα πεσει τιμη στα 40 και 50 οπως γινεται παντα. Απλα εχεις να δωσεις 849 που λενε αμα ισχυουν τιμες και κολλας στα 70 και 80. Δλδ νοτε 7 συν θηκαρα οσο ενα iphone :p day one

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.