Samsung Galaxy S20: Εμφανίστηκαν σε site λιανοπωλητή οι επίσημες θήκες

Samsung Galaxy S20, Samsung Galaxy S20: Εμφανίστηκαν σε site λιανοπωλητή οι επίσημες θήκες

Μέχρι τώρα έχουμε δει λεπτομερή CAD renders των Samsung Galaxy S20. Επιπλέον, γνωρίζουμε πολλά για τα χαρακτηριστικά τους και η αλλαγή του ονόματος σε S20 θεωρείται δεδομένη. Ωστόσο, αυτή τη φορά διέρρευσαν οι επίσημες θήκες τους και έτσι μάθαμε περισσότερα για τα επερχόμενα flagships.

Οι επίσημες θήκες

Έναν μήνα πριν την επίσημη παρουσίαση των Samsung Galaxy S20, Βρετανός λιανοπωλητής MobileFun πρόσθεσε στη σελίδα του τις επίσημες θήκες των flagship smartphones.

Οι καταχωρήσεις επιβεβαιώνουν ότι θα υπάρχουν τρεις εκδόσεις των Samsung Galaxy S20, η βασική, η Plus και η Ultra. Η Plus έκδοση έχει παρουσιαστεί ανά τα χρόνια σε διάφορες σειρές της νοτιοκορεάτικης κατασκευάστριας. Ωστόσο, είναι η πρώτη φορά που η εταιρεία χρησιμοποιεί τον όρο Ultra.

Οι θήκες που έχει καταχωρήσει ο λιανοπωλητής είναι λίγο πολύ ότι κυκλοφορεί κάθε χρόνο η Samsung. Αυτή τη φορά όμως η εταιρεία πρόσθεσε μία ακόμη θήκη, την Kvadrat Cover, της οποίας το όνομα έχει άμεση σχέση με το υλικό κατασκευής της. Το συγκεκριμένο υλικό έχει χρησιμοποιηθεί στα Google Home Mini.

Τα χρώματα στα οποία θα είναι διαθέσιμες οι θήκες είναι το Μαύρο, το Λευκό, το Γκρι και το Ροζ. Επιπλέον, θα υπάρχουν και οι ασυνήθιστες αποχρώσεις Silver, Red, Navy Blue και Sky Blue, οι οποίες θα είναι διαθέσιμες για κάποια από τα μοντέλα.

Τιμές

Συνολικά, ο Βρετανός λιανοπωλητής έχει καταχωρήσει οκτώ διαφορετικές θήκες. Τα ονόματα και οι τιμές τους είναι τα παρακάτω:

  • LED View – £59.99 ή περίπου 71 ευρώ
  • LED Cover – £49.99 ή περίπου 59 ευρώ
  • Clear View Cover – £49.99 ή περίπου 59 ευρώ
  • Leather Cover – £44.99 ή περίπου 53 ευρώ
  • Standing Cover – £29.99 ή περίπου 35 ευρώ
  • Kvadrat Cover – £29.99 ή περίπου 35 ευρώ
  • Silicone Cover – £24.99 ή περίπου 30 ευρώ
  • Clear Cover – £17.99 ή περίπου 21 ευρώ

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.