Samsung Galaxy Surfboard: Η έξυπνη σανίδα με LED οθόνη

Έχουμε δει πληθώρα gadgets τα οποία σχετίζονται με τον αθλητισμό και μάλιστα από μεγάλα ονόματα. Κατά καιρούς λανσάρονται wearables, trackers, έξυπνα παπούτσια, μπλουζάκια και άλλα πολλά. Αυτή τη φορά η Samsung παρουσίασε την έξυπνη σανίδα του surf.

Tο Samsung Galaxy Surfboard είναι μια σανίδα στην οποία έχουν μπει κάποια hi-tech στοιχεία και σχεδιάστηκε για χάρη του διάσημου surfer Gabriel Medina.

Το project σχεδιάστηκε σε συνεργασία με Leo Burnett και Johnny Cabianca και έχει εγκατασταθεί μια LED οθόνη ενώ μέσα μπορείς να βάλεις το Samsung Galaxy S7. Αν αναρωτιέστε σε τι μπορεί να χρησιμεύσει μια hi-tech σανίδα, η απάντηση είναι ότι προβάλλει πληροφορίες σχετικά με τις συνθήκες των κυμάτων, για την ταχύτητα των ανέμων, την κατεύθυνση κλπ. Επιπλέον, μπορεί να προβάλει tweets από τους fans των αθλητών του surf για να τους εμψυχώνουν, αλλά και συμβουλές από τους προπονητές.

Για όσους θα ήθελαν ένα Samsung Galaxy Surfboard, μάλλον δεν θα μπορέσουν να το αποκτήσουν καθώς η Samsung δημιούργησε ένα κομμάτι αποκλειστικά για τον Medina.

Δείτε το video:

samsung galaxy surfboard, Samsung Galaxy Surfboard: Η έξυπνη σανίδα με LED οθόνη

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Dapitium

Για μια στιγμή φοβήθηκα πως το καινούργιο note θα είναι τόσο μεγάλο που θα το καβαλάς και θα σερφάρεις στο κύμα (μιας και θα είναι και αδιάβροχο).

John

@Dapitium χαχαχαχα

Ιωάννης

Ωραία πράγματα η τεχνολογία παντού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.