Samsung Galaxy Tab Active4 Pro: Ανθεκτικό τάμπλετγια εργασία εν κινήσει

Galaxy Tab Active4 Pro, Samsung Galaxy Tab Active4 Pro: Ανθεκτικό τάμπλετγια εργασία εν κινήσει

Η Samsung κυκλοφόρησε το νέο Galaxy Tab Active4 Pro – ένα ευέλικτο tablet που είναι αρκετά ισχυρό και φορητό για να τροφοδοτεί την παραγωγικότητα πέρα από το γραφείο. Με ανθεκτικότητα στρατιωτικού επιπέδου, προηγμένες λειτουργίες παραγωγικότητας και την πλατφόρμα ασφαλείας Samsung Knox, το Galaxy Tab Active4 Pro έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στην ανάγκη των σημερινών επιχειρήσεων για εργασία εν κινήσει.

«Ο πρόσφατος κόσμος της “εργασίας από οπουδήποτε” έχει δημιουργήσει μια συντριπτική ζήτηση για ανθεκτικές, φορητές και συνδεδεμένες συσκευές που εξασφαλίζουν ότι οι εργασίες θα γίνονται από όπου κι αν σας πηγαίνει η δουλειά», δήλωσε ο KC Choi, Πρόεδρος και Επικεφαλής της Global Mobile B2B Team, MX Business στη Samsung Electronics. «Κατά το σχεδιασμό του ευέλικτου Galaxy Tab Active4 Pro, είχαμε κατά νου να δημιουργήσουμε ένα tablet που δεν είναι μόνο ανθεκτικό και εύχρηστο, αλλά διαθέτει επίσης τις επιδόσεις και τη συνδεσιμότητα που ενισχύουν την παραγωγικότητα και κρατούν τους εργαζόμενους πρώτης γραμμής απασχολημένους καθ’ όλη τη διάρκεια της εργάσιμης ημέρας».

Ελαφρύ, ανθεκτικό και έτοιμο για δουλειά

Πέρα από το ότι είναι αρκετά ανθεκτικό ώστε να αντέχει σε απαιτητικά εργασιακά περιβάλλοντα, το Galaxy Tab Active4 Pro είναι, επίσης, εντυπωσιακό διαθέτοντας ένα λεπτό και ελαφρύ πλαίσιο με πάχος 10,2 χιλιοστά και βάρος 674 γραμμάρια . Το Galaxy Tab Active4 Pro είναι εξαιρετικά φορητό για χρήση εκτός γραφείου, στο χώρο των πωλήσεων ή στο πεδίο.

Εξοπλισμένο με το γυαλί Corning® Gorilla® Glass 5, το Galaxy Tab Active4 Pro έχει υψηλή αντοχή σε γρατσουνιές και φθορές. Μπορεί επίσης να αντέξει πτώσεις από ύψος έως και 1 μέτρο, ή με το προστατευτικό κάλυμμα που έρχεται στο κουτί, πτώσεις από ύψος έως και 1,2 μέτρα. Ως πρόσθετο επίπεδο προστασίας, το Galaxy Tab Active4 Pro και η ενσωματωμένη γραφίδα S Pen διαθέτουν βαθμό προστασίας IP68 για αντοχή στη σκόνη και το νερό. Και για τα πιο απαιτητικά περιβάλλοντα, η συσκευή είναι συμβατή με το πρότυπο MIL-STD-810H για να αντέχει σε ακραία υψόμετρα, θερμοκρασίες, κραδασμούς και υγρασία.

Στο πεδίο, στην πρώτη γραμμή ή στο γραφείο, το Galaxy Tab Active4 Pro λειτουργεί όπου κι αν βρίσκονται οι εργαζόμενοι
Το Galaxy Tab Active4 Pro έχει σχεδιαστεί για να διευκολύνει τη δουλειά των εργαζομένων στην πρώτη γραμμή και στο πεδίο και περιλαμβάνει διάφορες λειτουργίες προσαρμοσμένες στα περιβάλλοντα εργασίας τους. Η χαρτογράφηση πλήκτρων επιτρέπει στις εταιρείες να προγραμματίζουν τα πλήκτρα της συσκευής με βάση τις ανάγκες τους, ώστε να εκκινούν γρήγορα κρίσιμες για την επιχείρηση ή συχνά χρησιμοποιούμενες εφαρμογές με το πάτημα ενός κουμπιού. Η ευαισθησία αφής της οθόνης είναι, επίσης, ρυθμιζόμενη για χρήση με γάντια, ώστε οι εργαζόμενοι να μπορούν να χρησιμοποιούν τη συσκευή χωρίς να θέτουν σε κίνδυνο την υγεία ή την ασφάλειά τους.

Ενώ βρίσκεστε εκτός γραφείου, μπορεί να είναι δύσκολο να ακούσετε τους ήχους της συσκευής, γεγονός που οδηγεί σε σύγχυση ή λάθη. Το Galaxy Tab Active4 Pro καταπολεμά αυτό το πρόβλημα με μια σημαντική αύξηση της μέγιστης έντασης ήχου , έτσι ώστε οι εργαζόμενοι να μπορούν να ακούν δυνατά και καθαρά ακόμη και σε έναν πολυσύχναστο νοσοκομειακό θάλαμο ή σε ένα θορυβώδες εργοτάξιο.

Το Galaxy Tab Active4 Pro είναι επίσης συμβατό με μια σειρά αξεσουάρ από τη Samsung και τρίτους συνεργάτες. Από εργονομικά σχεδιασμένες θήκες με ιμάντες ή βάσεις, μέχρι βάσεις φόρτισης, προσαρτώμενα καλύμματα πληκτρολογίου και φορητούς σαρωτές γραμμωτού κώδικα, ο ευρύς κατάλογος αξεσουάρ του Galaxy Tab Active4 Pro εξασφαλίζει την απρόσκοπτη ενσωμάτωση στον τρόπο λειτουργίας των επιχειρήσεων.

Galaxy Tab Active4 Pro, Samsung Galaxy Tab Active4 Pro: Ανθεκτικό τάμπλετγια εργασία εν κινήσει

Κατασκευασμένο για να υποστηρίζει τη σύγχρονη επιχείρηση για εργασία εν κινήσει

Ανθεκτικό εξωτερικά και εξελιγμένο εσωτερικά, το Galaxy Tab Active4 Pro είναι ένας ιδιαίτερος συνδυασμός του εξελιγμένου λογισμικού και του ισχυρού υλικού της Samsung. Το έξυπνο περιβάλλον εργασίας One UI κινητής επιτρέπει μια εξατομικευμένη εμπειρία, ενώ ο οκταπύρηνος προηγμένος επεξεργαστής διατηρεί τους υπαλλήλους συνδεδεμένους και ιδιαίτερα παραγωγικούς με γρήγορες ταχύτητες επεξεργασίας. Το Galaxy Tab Active4 Pro προσφέρει, επίσης, επεκτάσιμο αποθηκευτικό χώρο με προαιρετική κάρτα microSD , ώστε οι εργαζόμενοι να μπορούν να διατηρούν όλα τα σημαντικά αρχεία τοπικά στη συσκευή τους.

Με ενσωματωμένα Sub6 5G και Wi-Fi 6 , οι εργαζόμενοι μπορούν να βασίζονται σε γρήγορες ταχύτητες και χαμηλή καθυστέρηση για να παραμένουν συνδεδεμένοι, όταν αυτό έχει μεγαλύτερη σημασία. Το Galaxy Tab Active4 Pro είναι υποστηρίζει επίσης CBRS (Citizens Broadband Radio Service ) για υπηρεσία ιδιωτικού δικτύου, ώστε οι επιχειρήσεις να μπορούν να χρησιμοποιούν το δικό τους αξιόπιστο και κλιμακούμενο δίκτυο.

Το Galaxy Tab Active4 Pro διαθέτει επικοινωνία κοντινού πεδίου (NFC) γεγονός που το καθιστά ένα ιδιαίτερα ισχυρό εργαλείο για τις επιχειρήσεις λιανικής πώλησης. Είτε τοποθετημένο σε μια ταμειακή μηχανή είτε χρησιμοποιούμενο ως φορητό σημείο πώλησης, το Galaxy Tab Active4 Pro μπορεί να κρατήσει τους πελάτες ευχαριστημένους επιτρέποντας ταχύτερο και ευκολότερο check out. Και με το Knox Capture , το tablet μπορεί να λειτουργήσει ως σαρωτής barcode επιχειρηματικού επιπέδου για την παρακολούθηση και τον έλεγχο των αποθεμάτων σε πραγματικό χρόνο.

Οι χρήστες δεν χρειάζεται να ανησυχούν για την αυτονομία της συσκευής τους σε κρίσιμες στιγμές, αφού τόσο με την αποσπώμενη μπαταρία όσο και με το POGO γρήγορης φόρτισης , μπορούν να φορτίζουν γρήγορα το Galaxy Tab Active4 Pro. Ακόμη, χάρη στη λειτουργία «Χωρίς Μπαταρία » (No Battery Mode), η συσκευή μπορεί να χρησιμοποιείται συνεχώς σε ένα περίπτερο ή σε ένα όχημα χωρίς μπαταρία, ενώ παράλληλα αποτρέπει την εξάντληση της λειτουργίας της μπαταρίας, ακόμη και σε περιβάλλοντα με υψηλές θερμοκρασίες.

Για εργασίες που αναγκάζουν τους εργαζόμενους να μεταφέρονται από εξωτερικούς χώρους στο γραφείο, το Galaxy Tab Active4 Pro μπορεί εύκολα να συνδεθεί σε μια εξωτερική οθόνη μέσω του Samsung DeX ή να χρησιμοποιηθεί σε αυτόνομη λειτουργία για την εξομοίωση μιας διασύνδεσης επιφάνειας εργασίας στο tablet.

Σκληρό στο εσωτερικό με ενσωματωμένη προστασία ασφαλείας σε πραγματικό χρόνο

Με το εργατικό δυναμικό που δουλεύει εν κινήσει να αυξάνεται διαρκώς, η ασφάλεια αποτελεί εξαιρετικά σημαντικό παράγοντα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Samsung προσφέρει το Knox Suite, μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα που διευκολύνει τις ομάδες πληροφορικής να διαμορφώνουν, να ασφαλίζουν, να διαχειρίζονται και να αναλύουν τις συσκευές – είτε πρόκειται για μία μόνο συσκευή είτε για έναν μεγάλο αριθμό. Η πλατφόρμα ασφαλείας αμυντικού επιπέδου της Samsung, Samsung Knox, προστατεύει επίσης το Galaxy Tab Active4 Pro με πλήρως ενσωματωμένη προστασία υλικού και λογισμικού. Η πλατφόρμα παρέχει ολοκληρωμένη προστασία σε πραγματικό χρόνο από τις αυξανόμενες απειλές που αντιμετωπίζει το σύγχρονο εργατικό δυναμικό.

Η Samsung συνεργάζεται στενά με το Android για να διασφαλίσει ότι οι επιχειρήσεις προστατεύονται μακροπρόθεσμα και συμβαδίζει με τις διαρκώς εξελισσόμενες προκλήσεις ασφαλείας, ανταλλάσσοντας πληροφορίες σχετικά με απειλές που ανακαλύπτονται από κορυφαίους ερευνητές και συνεργάτες στον τομέα της ασφάλειας. Το Galaxy Tab Active4 Pro είναι επίσης κατασκευασμένο για να διαρκεί, εσωτερικά και εξωτερικά, με υποστήριξη για έως και πέντε χρόνια ενημερώσεων ασφαλείας και τρεις αναβαθμίσεις λειτουργικού συστήματος, ώστε οι εταιρείες να μπορούν να χρησιμοποιούν τις συσκευές τους με ηρεμία, γνωρίζοντας ότι είναι πάντα ασφαλείς.

Διαθεσιμότητα

Το νέο Galaxy Tab Active4 Pro θα είναι διαθέσιμο από τον Σεπτέμβριο σε μέρη της Ευρώπης, ενώ η διαθεσιμότητα στην Ασία, τη Λατινική Αμερική, τη Βόρεια Αμερική και τη Μέση Ανατολή θα ακολουθήσει αργότερα μέσα στο 2022.

Δελτίο Τύπου

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Apple featured Samsung

Διέρρευσε ο οδικός χάρτης της Apple για τα επόμενα τρία χρόνια – Αναδιπλούμενο iPhone, OLED iPad, φθηνότερο XR headset

Ένας οδικός χάρτης της Apple που περιγράφει ανακοινώσεις μεγάλων προϊόντων και αναβαθμίσεις χαρακτηριστικών έχει παραχθεί από τη Samsung.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Φήμες για ακόμα μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη και προστασία Gorilla Glass Armor

Μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη φημολογείται ότι θα έχει το επερχόμενο Galaxy Z Flip 6 της Samsung που περιμένουμε να έρθει το καλοκαίρι.

Gear Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Ring: Τον Αύγουστο και με περιορισμένες λειτουργίες

Το Samsung Galaxy Ring παρουσιάστηκε επίσημα αλλά η εταιρεία δεν το έχει ακόμα κυκλοφορήσει, ούτε έχει ανακοινώσει τις προδιαγραφές.

Smartphones Apple featured Galaxy

Ακόμα και στην Κορέα αρχίζουν να προτιμούν τα iPhone από τα Samsung Galaxy

Για χρόνια, τα smartphone της Samsung ήταν οι συσκευές με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στη Νότια Κορέα, όπου έχει την έδρα της από το 1938.