Samsung Galaxy Tab S10: Προωθητικό βίντεο που διέρρευσε επικεντρώνεται σε τεχνητή νοημοσύνη, αντοχή και απόδοση

Samsung Galaxy Tab S10, Samsung Galaxy Tab S10: Προωθητικό βίντεο που διέρρευσε επικεντρώνεται σε τεχνητή νοημοσύνη, αντοχή και απόδοση

Μετά την αποκάλυψη της τιμής για το Galaxy Tab S10 αλλά και το Galaxy S24 FE, τώρα εμφανίστηκε ένα προωθητικό βίντεο για τα νέα tablet της Samsung.

Το βίντεο δείχνει τις λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης που γνωρίζουμε μέχρι τώρα, όπως το Circle to Search με το S Pen και η δημιουργία εικόνων AI με βάση τα doodles. Ακόμα, υπάρχει ένα κουμπί για την τεχνητή νοημοσύνη στο κάλυμμα πληκτρολογίου παρόμοιο με τους νέους φορητούς υπολογιστές Galaxy Book.

Ακριβώς όπως τα μοντέλα του 2023, τα νέα tablet Galaxy Tab S10 θα είναι ανθεκτικά στη σκόνη και το νερό. Υποστηρίζουν επίσης τη  λειτουργία δεύτερης οθόνης που σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε το tablet ως πρόσθετη οθόνη για τον υπολογιστή ή το laptop σας με Windows.

Tο Galaxy Tab S10+ θα ξεκινά από 1.000 $ για 256 GB Wi-Fi και το Tab S10 Ultra από 1.200 $ (επίσης Wi-Fi 256 GB). Θα υπάρχουν και παραλλαγές 5G αλλά οι τιμές τους δεν έχουν διαρρεύσει ακόμα.

Η Samsung δεν το έχει επιβεβαιώσει επίσημα, αλλά τα tablet Galaxy Tab S10 και το Galaxy S24 FE αναμένεται να παρουσιαστούν στις 3 Οκτωβρίου.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S25 Plus: Πραγματικό θηρίο στο Geekbench – Ξεπέρασε το S25 Ultra

Μετά το Samsung Galaxy S25 Ultra, ήρθε η ώρα του επεξεργαστή του Galaxy S25 Plus να λάμψει στις βάσεις δεδομένων benchmark.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Παίρνει την πρώτη του ενημέρωση λογισμικού

Το Samsung Galaxy Ring, που παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο και κυκλοφόρησε τον Ιούλιο, λαμβάνει την πρώτη του ενημέρωση λογισμικού.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T: Κυκλοφόρησαν τα πρώτα promo βίντεο πριν την επίσημη παρουσίαση

Η Xiaomi θα αποκαλύψει τη σειρά 14T αργότερα σήμερα, ωστόσο η Xiaomi Romania δημοσίευσε νωρίτερα προωθητικά βίντεο των συσκευών.

Gear Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Tab

Galaxy Tab S10: Η Samsung διέρρευσε κατά λάθος την τιμή – Πόσο θα κοστίζουν οι διάφορες εκδόσεις

Η Samsung ετοιμάζεται να ανακοινώσει τη σειρά Galaxy Tab S10, με τα Tab S10+ και S10 Ultra, εγκαταλείποντας το κανονικό μοντέλο Tab S10.