Samsung Galaxy Tab S5: Εμφανίστηκε στο Geekbench με Snapdragon 855, 6GB RAM και Android 9 Pie

Samsung Galaxy Tab S5, Samsung Galaxy Tab S5: Εμφανίστηκε στο Geekbench με Snapdragon 855, 6GB RAM και Android 9 Pie

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορούν διαρκώς leaks για το Samsung Galaxy Note 10. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να ξεχνάμε τους υπόλοιπους τομείς και συσκευές με τα οποία ασχολείται η Samsung, όπως για παράδειγμα τα ιδιαίτερα καλά tablet που κυκλοφορεί. Ήρθε η ώρα να ασχοληθούμε λίγο με τη σειρά Samsung Galaxy Tab S και το επόμενο flagship μοντέλο που θα κυκλοφορήσει η εταιρεία.

Σύμφωνα με μία νέα καταχώρηση στο Geekbench, η Samsung ετοιμάζεται να αποκαλύψει και να διαθέσει στην αγορά το επόμενου flagship tablet της, που κατά πάσα πιθανότητα θα ακούει στο όνομα Samsung Galaxy Tab S5.

Το tablet που εμφανίστηκε στην ιστοσελίδα έχει τον αριθμό μοντέλου SM-T865 και στο single-core test συγκέντρωση 3506 πόντους, ενώ η βαθμολογία του στο multi-core test ήταν 9788 πόντοι.

Samsung Galaxy Tab S5, Samsung Galaxy Tab S5: Εμφανίστηκε στο Geekbench με Snapdragon 855, 6GB RAM και Android 9 Pie

Το Geekbench δείχνει ότι το Samsung Galaxy Tab S5 θα είναι εξοπλισμένο με τον Snapdragon 855, 6GB μνήμη RAM και θα τρέχει Android 9 Pie. Η χαμηλότερη συχνότητα του chip είναι στα 1,78 GHz, αλλά υπάρχουν αναφορές οι οποίες υποστηρίζουν πως η συσκευή θα έχει συχνότητα στα 2,84 GHz, κάτι που αν ισχύει θα αυξήσει τις επιδόσεις της κατά 45%.

Εφόσον λοιπόν το tablet έχει flagship χαρακτηριστικά, ενισχύεται η πιθανότητα η καταχώρηση αυτή να αφορά το Samsung Galaxy Tab S5. Ο προκάτοχος της συσκευής είναι το Samsung Galaxy Tab S4 που κυκλοφόρησε πέρυσι τον Αύγουστο. Το tabler είναι εξοπλισμένο με τον Snapdragon 835, 2K Super AMOLED οθόνη, 4GB μνήμη RAM και κοστίζει 700€.

Οπότε, δεν αποκλείεται το Samsung Galaxy Tab S5 να ανακοινωθεί μαζί με το Galaxy Note 10, και σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά του, μπορούμε να θεωρήσουμε πως η τιμή θα είναι αντίστοιχα υψηλή.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A55: Αποσυναρμολογείται σε βίντεο και παίρνει εντυπωσιακή βαθμολογία επισκευασιμότητας

To Samsung Galaxy A55 βρέθηκε στα χέρια του καναλιού το Youtube PBKreviews, το οποίο ετοίμασε ένα αποκαλυπτικό βίντεο συναρμολόγησης για τη συσκευή.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S24 Samsung Galaxy S24 Ultra

Samsung Galaxy S24: Έφτασε η ενημέρωση που βελτιώνει την κάμερα

Η Samsung κυκλοφόρησε την ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας Απριλίου 2024 για τη σειρά Galaxy S24, που συνοδεύεται από βελτιώσεις της κάμερας.