Samsung Galaxy Tab S5 και Galaxy Watch 2: Θα κυκλοφορήσουν μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου;

Samsung Galaxy Tab S5, Samsung Galaxy Tab S5 και Galaxy Watch 2: Θα κυκλοφορήσουν μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου;

Η Samsung θα ανακοινώσει τα Galaxy Note 10 και Galaxy Note 10+ σε ένα Unpacked event στη Νέα Υόρκη, στις 7 Αυγούστου. Ωστόσο, υπάρχει πιθανότητα να δούμε σύντομα στα ράφια των καταστημάτων και το επόμενο flagship tablet της, μαζί με το το νέο της wearable.

Σύμφωνα με ένα χρονοδιάγραμμα που διέρρευσε, και υποτίθεται ότι παρουσιάζει τα σχέδια της Samsung όσον αφορά την κυκλοφορία των μελλοντικών συσκευών της, το Samsung Galaxy Tab S5 κυκλοφορήσει κάποια στιγμή το τρίτο τρίμηνο του έτους. Η διάρκεια του τριμήνου είναι μεταξύ Ιουλίου και Σεπτεμβρίου, οπότε η ανακοίνωση της συσκευής μέσα στον Αύγουστο ακούγεται πολύ λογική.

Samsung Galaxy Tab S5, Samsung Galaxy Tab S5 και Galaxy Watch 2: Θα κυκλοφορήσουν μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου;

Όπως υποδηλώνει και το όνομά του, το Samsung Galaxy Tab S5 θα είναι ο διάδοχος του Galaxy Tab S4, που αποκαλύφθηκε πέρυσι στις αρχές Αυγούστου. Κάτι που ενισχύει ακόμη περισσότερο την υπόθεση της επερχόμενης παρουσίασης του.

Οι φήμες θέλουν το Samsung Galaxy Tab S5 να έχει τον Snapdragon 855, μεγάλη ποσότητα RAM, και αρκετό αποθηκευτικό χώρο. Αν όλα αυτά επιβεβαιωθούν, και έρθουν πακέτο με κάποια καλή οθόνη και αξιόλογο hardware, τότε η συσκευή θα αποτελέσει το κορυφαίο tablet τη αγοράς.

Samsung Galaxy Tab S5, Samsung Galaxy Tab S5 και Galaxy Watch 2: Θα κυκλοφορήσουν μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου;

Τις τελευταίες εβδομάδες έχουμε δει διάφορες αναφορές και leaks που σχετίζονται με το Samsung Galaxy Watch Active 2. Ωστόσο, αν το χρονοδιάγραμμα είναι αυθεντικό, τότε όσα γνωρίζαμε δεν ισχύουν.

Το χρονοδιάγραμμα αναφέρει ότι η Samsung θα κυκλοφορήσει το Galaxy Watch 2 και όχι το Active, και μάλιστα στα γνωστά δύο μεγέθη που έχουν γίνει leak. Οπότε, μάλλον όσα δημοσιεύονταν τόσο καιρό αφορούσαν το Samsung Galaxy Watch 2.

Βέβαια, κάτι τέτοιο βγάζει απόλυτο νόημα, διότι το Samsung Galaxy Watch είναι σχεδόν ενός έτους, ενώ το αρχικό Samsung Galaxy Watch Active κυκλοφόρησε μόλις φέτος τον Μάρτιο.

Το Samsung Galaxy Watch 2 αναμένεται να ανακοινωθεί κι αυτό μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.

Gear Samsung

Η Samsung λανσάρει φορτιστή 50W που κοστίζει 70 ευρώ

Εάν αγοράσετε ένα smartphone προηγμένης τεχνολογίας της Samsung ή και ένα μεσαίας κατηγορίας, δεν υπάρχει φορτιστής στη συσκευασία.