Samsung Galaxy Tab S5: Κυκλοφορεί σύντομα με Snapdragon 855 και S Pen

Galaxy Tab S5, Samsung Galaxy Tab S5: Κυκλοφορεί σύντομα με Snapdragon 855 και S Pen

Πριν μερικούς μήνες η Samsung αποκάλυψε το Galaxy Tab S5e, το νέο προσιτό tablet της εταιρείας, η ναυαρχίδα της σειράς όμως δεν αποκαλύφθηκε ποτέ.

Αξιόπιστη πηγή επιβεβαίωσε ότι το Galaxy Tab S5 θα κυκλοφορήσει τον Αύγουστο και θα διαθέτει S Pen. Την ίδια περίοδο αναμένεται να αποκαλυφθεί και ο διάδοχος του Galaxy Note 9 ο οποίος αναμένεται να διαθέτει αρκετές διαφορές στην εμφάνιση.

Galaxy Tab S5, Samsung Galaxy Tab S5: Κυκλοφορεί σύντομα με Snapdragon 855 και S Pen

Εκτός από την ημερομηνία κυκλοφορίας και το S Pen αναφορά γίνεται και στα τεχνικά χαρακτηριστικά του tablet. Συγκεκριμένα το Galaxy Tab S5 θα ενσωματώνει τον Snapdragon 855 μαζί με 6GB μνήμης RAM και μέχρι 512GB διαθέσιμο εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο.

Όσον αφορά το Tab S5e διαθέτει Super AMOLED panel με ανάλυση 1600 x 2560 pixels, μέγεθος 10.5 ίντσες και aspect ratio 16:10. Τα γρανάζια του tablet γυρίζουν χάρη στον Snapdragon 670 της Qualcomm με την Adreno 615 να είναι υπεύθυνη για τα γραφικά. Το λογισμικό του Tab S5e, One UI βασίζεται στην τελευταία έκδοση του Android, 9.0 Pie.

Στα της μνήμης τώρα οι αγοραστές μπορούν να επιλέξουν από 4 και 6GB μνήμης RAM με τον δαθέσιμο αποθηκευτικό χώρο να κυμμαίνεται από τα 64 έως 128GB. Φυσικά υποστηρίζεται κάτα microSD έως 1TB.

Στο πίσω μέρος του S5e συναντάται μία κάμερα 13MP με f/2.0 με δυνατότητα καταγραφής βίντεο 2160p στα 30fps ενώ η front facing κάμερα είναι 8MP και μπορεί να τραβήξει βίντεο 1080p στα 30fps.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.