Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022): Φτάνει αθόρυβα στις 23 Μαΐου

Galaxy Tab S6 Lite, Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022): Φτάνει αθόρυβα στις 23 Μαΐου

Η Samsung κυκλοφορεί το Galaxy Tab S6 Lite (2022), μια νέα έκδοση του tablet που κυκλοφόρησε το 2020. Η συσκευή έφτασε αθόρυβα και είναι διαθέσιμη στο Amazon Italy για προπαραγγελίες. Στις 23 Μαΐου ξεκινούν οι αποστολές και οι πωλήσεις.

Galaxy Tab S6 Lite, Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022): Φτάνει αθόρυβα στις 23 Μαΐου

Η νέα έκδοση έρχεται με Android 12, στη θέση του 10 που είχε το αρχικό μοντέλο. Και εκείνο, ωστόσο, ενημερώθηκε σε Android 12 πριν από μερικούς μήνες και θα λάβει και μια ακόμα ενημέρωση. Λαμβάνοντας υπόψιν ότι το hardware είναι παλιό, δε μπορούμε να προβλέψουμε τι αναβαθμίσεις θα πάρει η έκδοση του 2022.

Όσον αφορά την τιμή, το μοντέλο 4/64 GB είναι κατά 20 ευρώ ακριβότερο από το παλιό και κοστίζει 400 ευρώ. Ακόμα, δεν βλέπουμε μια έκδοση 128 GB ούτε μια έκδοση LTE, αν και αυτό μπορεί να αλλάξει τις επόμενες ημέρες.

Galaxy Tab S6 Lite, Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022): Φτάνει αθόρυβα στις 23 Μαΐου

Κατά τα άλλα, το Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) διαθέτει οθόνη LCD 10,4″ με ανάλυση 2.000 x 1.200 px, η οποία υποστηρίζει το S Pen που περιλαμβάνεται. Τροφοδοτείται από ένα chipset Snapdragon 720G (με 4 GB RAM, 64 GB αποθηκευτικό χώρο και υποδοχή microSD) και μπαταρία 7.040 mAh. Υπάρχει ένα ζευγάρι ηχεία ρυθμισμένα με AKG με υποστήριξη Dolby Atmos και υποδοχή 3,5 mm.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Sonyman

Το έχω και είναι καταπληκτικό μηχανάκι, ειδικά στην τιμή που το είχα βρει σε προσφορά στο Αμαζον γερμανίας (πριν περίπου ενάμιση χρόνο) στα 250 μαζί μα τα μεταφορικά. Όμως το δικό μου έχει exynos.. αν όντως έρθει με SD720, θα είναι καλή αναβάθμιση! Μπορεί να το ξαναπάρω και να δώσω το παλιο στα παιδιά μου…

Καπάτος Τάσος

LCD ? LCD? Σιγά μην θέλετε να πουλήσω και την 4Κ μου και να πάρω ασπρόμαυρη TV να βλέπω το “ρετιρέ” ! Μήπςως θέλετε και εκείνα τα χρατς χρτας βινύλια με το περιορισμένο dynamic range ? Αφήσαμε τις μεταξωτές κορδέλες και κάναμε μόδα τα φύκια ! Πετάξτε στη θάλασσα αυτήν την καραβιά με τις παλιατζούρες και κάντε καμιά σοβαρή πρόταση το έτος 2022 ! ΠΟΥ ΕΣΑΙ SUPER AMOLED ?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Apple featured Samsung

Διέρρευσε ο οδικός χάρτης της Apple για τα επόμενα τρία χρόνια – Αναδιπλούμενο iPhone, OLED iPad, φθηνότερο XR headset

Ένας οδικός χάρτης της Apple που περιγράφει ανακοινώσεις μεγάλων προϊόντων και αναβαθμίσεις χαρακτηριστικών έχει παραχθεί από τη Samsung.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Φήμες για ακόμα μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη και προστασία Gorilla Glass Armor

Μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη φημολογείται ότι θα έχει το επερχόμενο Galaxy Z Flip 6 της Samsung που περιμένουμε να έρθει το καλοκαίρι.

Gear Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Ring: Τον Αύγουστο και με περιορισμένες λειτουργίες

Το Samsung Galaxy Ring παρουσιάστηκε επίσημα αλλά η εταιρεία δεν το έχει ακόμα κυκλοφορήσει, ούτε έχει ανακοινώσει τις προδιαγραφές.

Smartphones Apple featured Galaxy

Ακόμα και στην Κορέα αρχίζουν να προτιμούν τα iPhone από τα Samsung Galaxy

Για χρόνια, τα smartphone της Samsung ήταν οι συσκευές με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στη Νότια Κορέα, όπου έχει την έδρα της από το 1938.