Samsung Galaxy Tab S6 Lite: Αυτό που θέλεις με πενάκι για διασκέδαση και εργασία

Τα tablet βρίσκονται χρόνια στη ζωή μας και αν και αρχικά θεωρούνταν σαν ένα smartphone με πολύ μεγάλη οθόνη, πλέον έχουν γίνει εργαλεία τόσο για να μπορεί κανείς να δουλέψει μέσω αυτών αλλά και να διασκεδάσει μαζί με τους φίλους ή την οικογένειά του, με εξελιγμένες λειτουργίες που εξασφαλίζουν ώρες διασκέδασης και δημιουργικότητας.

Αυτό η Samsung το καταφέρνει με το Tab S6 Lite, το οποίο θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι ένα notepad που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από έναν μαθητή μέχρι έναν επαγγελματία που δημιουργεί και διαχειρίζεται εργασίες και οπτικοακουστικό υλικό υψηλής ποιότητας. Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να τονίσουμε πως το Tab S6 Lite προσφέρει μια σειρά από εφαρμογές όπου μπορεί να χρησιμοποιηθεί το S Pen, το οποίο έχει την αίσθηση ενός πραγματικού στυλό, κάνοντας το χειρισμό και κάθε είδους εργασία μια διασκεδαστική εμπειρία.

, Samsung Galaxy Tab S6 Lite: Αυτό που θέλεις με πενάκι για διασκέδαση και εργασία

Η ευελιξία χρήσης του Tab S6 Lite είναι μεγάλη καθώς είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί από έναν μαθητή που μπορεί απλά να ζωγραφίζει και να καταγράφει σημειώσεις με το S Pen, μέχρι και από επαγγελματίες που παρακολουθούν online σεμινάρια και ταυτόχρονα κρατάνε σημειώσεις αλλά και δημιουργούς ήχου και εικόνας, καλλιτέχνες αλλά και οικογένειες που απλά επιθυμούν να διασκεδάσουν όλοι μαζί.

Το Tab S6 Lite διαθέτει οθόνη 10.4 ιντσών τεχνολογίας TFT με ανάλυση 1200 x 2000 pixels και “τρέχει” λειτουργικό σύστημα Android 10 με One UI 2. Διαθέτει οκταπύρηνο επεξεργαστή Exynos 9611 τεχνολογίας 10nm, ο οποίος αποτελείται από 4 πυρήνες Cortex-A73 χρονισμένους στα 2.3GHz και 4 Cortex-A53 στα 1.7GHz, με τα γραφικά να τα αναλαμβάνει η GPU Mali-G72 MP3. Η μνήμη RAM φτάνει στα 4GB, ο εσωτερικός χώρος διαθέτει επιλογές για 64GB ή 128GB ενώ δε λείπει η δυνατότητα επέκτασης με τη χρήση καρτών microSDXC.

, Samsung Galaxy Tab S6 Lite: Αυτό που θέλεις με πενάκι για διασκέδαση και εργασία

Από ένα tablet δε θα μπορούσαν να λείψουν και οι κάμερες, με αυτήν στο πίσω μέρος να φτάνει τα 8MP με δυνατότητα καταγραφής υλικού σε HDR και video με ανάλυση 1080p στα 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο, ενώ η selfie φτάνει τα 5MP με δυνατότητα καταγραφής video ανάλυσης 1080p στα 30fps. Τέλος, ιδιαίτερη μνεία έχει γίνει και για τον τομέα του ήχου μιας και το tablet της Samsung διαθέτει στερεοφωνικά ηχεία τροποποιημένα από την AKG για ακόμα μεγαλύτερη ποιότητα ήχου τόσο στην αναπαραγωγή μουσικής όσο και στα video games.

Sponsored by Samsung

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.