Samsung Galaxy Tab S7 FE: Η οθόνη και το S Pen κάνουν τη διαφορά

, Samsung Galaxy Tab S7 FE: Η οθόνη και το S Pen κάνουν τη διαφορά

Η Samsung μας δείχνει πως μπορεί να είναι ένα τεχνολογικά εξελιγμένο tablet καθώς έκανε διαθέσιμο το Samsung Galaxy Tab S7 FE, το οποίο ξεχωρίζει τόσο για τις επιδόσεις αλλά και για το μινιμαλιστικό σχεδιασμό του, με την οθόνη και το S Pen να κάνουν τη διαφορά μιας και έχει την αίσθηση ενός πραγματικού στυλό, κάνοντας το χειρισμό και κάθε είδους εργασία σε μια τέτοια οθόνη, μια εκπληκτική εμπειρία. Το Samsung Galaxy Tab S7 FE είναι κατασκευασμένο έτσι ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί για σπουδές στο πανεπιστήμιο, για την εργασία μας και φυσικά για τις ατελείωτες ώρες διασκέδασης που είναι ικανό να προσφέρει, με τη σφραγίδα της Samsung.

Αυτό που μαγνητίζει τα βλέμματα μετά το Solid design του Samsung Galaxy Tab S7 FE, είναι η μεγάλη οθόνη στις 12.4 ίντσες, τεχνολογίας LCD LTPS με ανάλυση WQXGA στα 2560×1600 pixel και λεπτά bezel που φτάνουν τα 8.9 χλστ, κάνοντας τη μπροστινή του επιφάνεια να είναι στην ουσία, σχεδόν μια ολόκληρη οθόνη που είναι ευχάριστο να τη βλέπεις και να τη χειρίζεσαι. Η οθόνη του είναι πραγματικά φωτεινή σε σημείο που αναδεικνύονται όλες οι λεπτομέρειες, προσφέροντας μια κινηματογραφική εμπειρία αν λάβουμε υπ’ όψιν και τα διπλά Dolby Atmos ηχεία της AKG, τα οποία προσφέρουν πλούσιο καθαρό ήχο.

, Samsung Galaxy Tab S7 FE: Η οθόνη και το S Pen κάνουν τη διαφορά

Προχωρώντας στο εσωτερικό της συσκευής θα βρούμε τον οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 750G, τα γραφικά να διαχειρίζονται από την Adreno 619 GPU, τη μνήμη RAM να φτάνει τα 4GB, κάνοντας την εμπειρία streaming και gaming γρήγορη και ομαλή, ενώ η διαχείριση πολλαπλών ενεργών εφαρμογών γίνεται και αυτή με ευκολία. Όσον αφορά τον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης, θα βρούμε 64GB* και δυνατότητα επέκτασης, σε περίπτωση που αυτά δεν επαρκούν, μέχρι και το 1TB με τη χρήση καρτών microSD.

Θα πρέπει να επισημάνουμε πως με την έλευση του 5G*, το οποίο υποστηρίζεται από τον επεξεργαστή Snapdragon 750G που βρίσκεται τοποθετημένος στην “καρδιά” του Samsung Galaxy Tab S7 FE, μπορούμε πλέον να πραγματοποιούμε τις εργασίες μας αλλά και να διασκεδάζουμε με υψηλές ταχύτητες, με το χαμηλό latency να διατηρεί τη σύνδεσή μας δυνατή και με μειωμένες καθυστερήσεις σε σχέση με το 4G, χαρίζοντας ξεχωριστή εμπειρία χρήσης της συσκευής για κάθε σκοπό που τη χρειαζόμαστε.

, Samsung Galaxy Tab S7 FE: Η οθόνη και το S Pen κάνουν τη διαφορά

Μιας και αναφερόμαστε στην εμπειρία χρήσης, ο χρήστης έχει στη διάθεσή του τη λειτουργία πολλαπλών παραθύρων όπου μπορεί να ανοίξει μέχρι και τρεις εφαρμογές ταυτόχρονα στην οθόνη του, ενώ αν συνδυάσει και το συγχρονισμό εφαρμογών, τότε μπορεί να αποθηκεύσει αυτούς τους συνδυασμούς εφαρμογών και να τους εκκινεί άμεσα σε πολλαπλά παράθυρα.

Στις επιπλέον δυνατότητες του Samsung Galaxy Tab S7 FE αξίζει να αναφέρουμε και τη χρήση του S Pen το οποίο συμπεριλαμβάνεται στη συσκευασία και προσκολλάται μαγνητικά στη συσκευή, για να προσφέρει μία φυσική εμπειρία γραφής. Έχει τη δυνατότητα να μετατρέπει τα κείμενα που γράφουμε στην οθόνη του tablet σε κείμενο ηλεκτρονικής μορφής σε πραγματικό χρόνο, ενώ δίνει τη δυνατότητα δημιουργίας σημειώσεων, οι οποίες μπορούν να καταγραφούν και με το χέρι στα ελληνικά και πολλές γλώσσες ακόμα. Φυσικά το tablet της Samsung υποστηρίζει το Samsung DeX, ενώ με τη θήκη πληκτρολόγιο (πωλείται ξεχωριστά), μπορεί να χρησιμοποιηθεί προσφέροντας εμπειρία χρήσης ενός laptop, μεταμορφώνοντας το περιβάλλον χρήσης σε μια εμπειρία που θυμίζει ηλεκτρονικό υπολογιστή.

, Samsung Galaxy Tab S7 FE: Η οθόνη και το S Pen κάνουν τη διαφορά

Τέλος, η λειτουργία όλων όσων έχουμε αναφέρει, χρειάζεται και η κατάλληλη μπαταρία. Το Samsung Galaxy Tab S7 FE είναι εφοδιασμένο με 10.090mAh τυπική μπαταρία** των που εξασφαλίζει 13 ώρες βίντεο και φορτίζει μέσω της USB Type C θύρας. Όσον αφορά τα οπτικά μέρη, έχουμε κύρια κάμερα στα 8MP και selfie στα 5MP, με δυνατότητα καταγραφής Full HD video 1920×1080 στα 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο.

Το Samsung Galaxy Tab S7 FE αποτελεί μια επιλογή για όσους επιθυμούν να χρησιμοποιούν ένα ποιοτικό και αξιόπιστο tablet που ξεχωρίζει, απολαμβάνοντας τα χαρακτηριστικά που τους συναρπάζουν περισσότερο έτσι ώστε να βελτιώσουν την εμπειρία χρήσης είτε πρόκειται για την παραγωγικότητα είτε για τη διασκέδασή τους, όποτε και όπου το επιθυμούν.

Μάθετε περισσότερα εδώ

*Η μνήμη του χρήστη είναι μικρότερη από τη συνολική μνήμη εξαιτίας του χώρου που χρησιμοποιείται από το λειτουργικό σύστημα και το λογισμικό για το χειρισμό των λειτουργιών της συσκευής. Η πραγματική μνήμη του χρήστη θα διαφέρει ανάλογα με τον πάροχο και μπορεί να αλλάξει μετά την εκτέλεση αναβαθμίσεων λογισμικού.
***Απαιτεί βέλτιστη σύνδεση 5G. Η πραγματική ταχύτητα ενδέχεται να ποικίλλει ανάλογα με τη χώρα, τον πάροχο δικτύου και το περιβάλλον χρήστη.

***Η τυπική τιμή είναι η υπολογιζόμενη μέση τιμή λαμβάνοντας υπόψη την απόκλιση της χωρητικότητας της μπαταρίας σε σχέση με τα δείγματα μπαταριών που ελέγχονται σύμφωνα με το πρότυπο IEC 61960. Η πραγματική (ελάχιστη) χωρητικότητα μπαταρίας είναι 9,800mAh. Η πραγματική διάρκεια ζωής της μπαταρίας ενδέχεται να ποικίλλει ανάλογα το περιβάλλον δικτύου, τη χρήση και άλλους παράγοντες.

, Samsung Galaxy Tab S7 FE: Η οθόνη και το S Pen κάνουν τη διαφορά

Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε.

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Dinos

Εχει επεξεργαστη του Galaxy a52 5g , Τι διαφορα κανει η οθονη? Σταματισα να το διαβαζω οταν ειδα οτι εχει LCD LTPS . Βαλε ΑΜΟΛΕΔ ρε Σαμσυνκ

Κώστας Βλαχάκης

Είναι η έκδοση FE, με AMOLED είναι το Galaxy Tab S7+

SUPS 👨‍⚖️

καλα και εγω μια απο τα ιδια… 2021 και η σαμμυ βαζει lcd, μετριο cpu, 4!?!! gb ram, 64gb εσωτερικο…και το καλυτερο ολων! 550 ευρω το ελαχιστο κοστος στα σκρουτζομαγαζα…

Solon

Και βάρος 608 γρμ! Που σημαίνει ότι είναι πολύ βαρύ για το χέρι. Καληνύχτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Fold 6: Η φθηνότερη έκδοση μπορεί να κοστίζει πολύ λιγότερο από όσο περιμέναμε

Εδώ και καιρό ακούγονται φήμες ότι η Samsung σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι μια φθηνότερη έκδοση του Galaxy Z Fold 6.

Business Apple featured Samsung

Διέρρευσε ο οδικός χάρτης της Apple για τα επόμενα τρία χρόνια – Αναδιπλούμενο iPhone, OLED iPad, φθηνότερο XR headset

Ένας οδικός χάρτης της Apple που περιγράφει ανακοινώσεις μεγάλων προϊόντων και αναβαθμίσεις χαρακτηριστικών έχει παραχθεί από τη Samsung.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Φήμες για ακόμα μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη και προστασία Gorilla Glass Armor

Μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη φημολογείται ότι θα έχει το επερχόμενο Galaxy Z Flip 6 της Samsung που περιμένουμε να έρθει το καλοκαίρι.

Gear Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Ring: Τον Αύγουστο και με περιορισμένες λειτουργίες

Το Samsung Galaxy Ring παρουσιάστηκε επίσημα αλλά η εταιρεία δεν το έχει ακόμα κυκλοφορήσει, ούτε έχει ανακοινώσει τις προδιαγραφές.