Samsung Galaxy Tab S8 Ultra: Υποβάλλεται σε τεστ αντοχής για γερά νεύρα [βίντεο]

Samsung Galaxy Tab S8 Ultra, Samsung Galaxy Tab S8 Ultra: Υποβάλλεται σε τεστ αντοχής για γερά νεύρα [βίντεο]

Αρκετά smartphone και tablet αποδεικνύουν ότι το μέγεθος δε μετράει, καθώς λυγίζουν όταν τους ασκείται μεγάλη πίεση. Ο διάσημος youtuber Zack Nelson, αποφασίζει να δοκιμάσει το Samsung Galaxy Tab S8 Ultra, υποβάλλοντάς το στο γνωστό durability test του για να δει τα αποτελέσματα.

Η οθόνη του μεγαλύτερου tablet της Samsung είναι τεράστια, με το μέγεθος να φτάνει τις 14,6 ίντσες. Θα υπέθετε κανείς όμως ότι λόγω του μικρού πάχος του, μόλις στα 5,5 χιλιοστά, δε θα τα πάει καλά αν εφαρμοστεί πάνω του υπερβολική δύναμη από κάποιο άτομο ή αντικείμενο.

Η Super AMOLED 14,6 ιντσών στο Galaxy Tab S8 Ultra είναι, όμως, κατασκευασμένη από γυαλί επιπέδου 6 στην κλίμακα σκληρότητας Mohs. Το σκάνερ δακτυλικού αποτυπώματος, το οποίο χρησιμοποιεί την αντανάκλαση του φωτός από τα κενά μεταξύ των pixel, συνεχίζει να είναι λειτουργικό, ακόμα και μετά από σοβαρές γρατζουνιές με εργαλεία επιπέδου 7 της ίδιας κλίμακας. Τα πλαϊνά και το πίσω μέρος της συσκευής είναι κατασκευασμένα από μέταλλο, όπως μας αποδεικνύει το πέρασμα με μια λεπίδα ξυραφιού.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι το hardware της S Pen που βρίσκεται στο εσωτερικό του S8 Ultra, είναι ακριβώς ίδιο σε μέγεθος με τη σειρά Galaxy Note της Samsung και το S22 Ultra, ωστόσο διαθέτει πλαστικό διαχωριστικό για να γεμίζει τη μεγαλύτερη εσωτερική δομή. Τέλος, αλλά ίσως και το πιο σημαντικό, είναι το τεστ κάμψης, κατά το οποίο βλέπουμε το Tab S8 Ultra να λυγίζει αρκετά, αλλά να καταφέρνει να διατηρήσει τη δομή του χωρίς να σπάει.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.