Samsung Galaxy Tab S9 Ultra: Renders αποκαλύπτουν τον βασικό σχεδιασμό

Samsung Galaxy Tab S9 Ultra, Samsung Galaxy Tab S9 Ultra: Renders αποκαλύπτουν τον βασικό σχεδιασμό

Η σειρά Galaxy Tab S9 της Samsung φημολογείται ότι θα ανακοινωθεί μαζί με τα Galaxy Z Fold 5, Z Flip 5 και Watch 6 στα τέλη Ιουλίου. Τώρα, έχουμε στα χέρια μας ένα νέο σύνολο renders του tablet από τους OnLeaks και MySmartPrice

Οι νέες εικόνες επιβεβαιώνουν ότι ο βασικός σχεδιασμός του Tab S9 Ultra δεν θα διαφέρει πολύ από τον προκάτοχό του στο μπροστινό κομμάτι. Με οθόνη AMOLED 14,6 ιντσών, ανάλυση 2960 x 1848 px και εγκοπή σε σχήμα V που περιλαμβάνει διπλές μπροστινές κάμερες.

Το πίσω μέρος της συσκευής δείχνει μια κάπως διαφορετική σχεδίαση με τις δύο κάμερες να είναι τοποθετημένες στους δικούς τους μεταλλικούς δακτυλίους πάνω από την ασύρματη βάση φόρτισης για το S Pen. Η επερχόμενη συσκευή θα διατηρήσει τις ίδιες ακριβώς διαστάσεις με 326,4 x 208,6 x 5,5 mm και θα ζυγίζει ελαφρώς περισσότερο στα 737 γραμμάρια. Το Tab S9 Ultra θα διαθέτει μπαταρία 11.200 mAh με γρήγορη φόρτιση 45 W.

Το νέο tablet της Samsung φημολογείται ακόμα ότι θα φέρει πιστοποίηση IP68 και θα τρέχει το Android 13 με skin One UI 5.1. Ολόκληρη η σειρά Tab S9 αναμένεται να τροφοδοτείται από το chipset Snapdragon 8 Gen 2 για Galaxy μαζί με 8/12/16 GB RAM και 128/256/512 GB αποθηκευτικό χώρο. Το βασικό μοντέλο 8/128 GB αναμένεται να διαθέτει χώρο αποθήκευσης UFS 3.1 ενώ οι άλλες εκδόσεις θα έχουν τον ταχύτερο τύπο UFS 4.0.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.