Samsung Galaxy Tab S9 Ultra: Με SD 8 Gen 2 για Galaxy και ΙP68

samsung galaxy tab s9 ultra, Samsung Galaxy Tab S9 Ultra: Με SD 8 Gen 2 για Galaxy και ΙP68

Μετά τα renders του Samsung Galaxy Tab S9+, ήρθε η ώρα να ρίξουμε μια ματιά και στον μεγάλο του αδερφό, το Galaxy Tab S9 Ultra.

Οι νέες πληροφορίες προέρχονται από τον αξιόπιστο leakster Ice Universe και, σύμφωνα με αυτές, οι φυσικές διαστάσεις του επερχόμενου Tab Ultra θα παραμείνουν σχεδόν ίδιες με τον προκάτοχό του. Θα έχει διαστάσεις 326,4 x 208,6 x 5,5 χιλιοστά όπως και το Galaxy Tab S8 Ultra, αλλά το νέο μοντέλο θα είναι 11 γραμμάρια βαρύτερο στα 737 γραμμάρια.

Το Tab S9 Ultra θα διαθέτει την ίδια οθόνη Super AMOLED 14,6 ιντσών με ανάλυση 1848 x 2960 px και ρυθμό ανανέωσης 120 Hz. Ο Ice επιβεβαίωσε επίσης ότι η χωρητικότητα της μπαταρίας θα παραμείνει αμετάβλητη στα 11.200 mAh και οι ταχύτητες φόρτισης θα περιοριστούν και πάλι στα 45 W.

Aκόμα, θα φοράει το chipset Snapdragon 8 Gen 2 για Galaxy με έως και 16 GB LPDDR5X RAM και θα είναι ανθεκτικό στο νερό και τη σκόνη IP68.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 9 Pro: Διέρρευσαν πραγματικές hands-on εικόνες

Η Google περιμένουμε να κυκλοφορήσει το λιγότερο τρία smartphone τον ερχόμενο Οκτώβριο,  τα Pixel 9, Pixel 9 Pro και Pixel 9 Pro XL.

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.