Samsung Galaxy Watch 3: Επίσημα τα νέα μοντέλα της εταιρείας σε δύο μεγέθη

, Samsung Galaxy Watch 3: Επίσημα τα νέα μοντέλα της εταιρείας σε δύο μεγέθη

Όπως περιμέναμε, μαζί με τις υπόλοιπες συσκευές του event Unpacked, η Samsung ανακοίνωσε και τα νέα μοντέλα της σειράς Samsung Galaxy Watch 3, τα οποία έρχονται σε δύο μεγέθη, όμως στην καρδιά τους είναι σχεδόν ίδια.

Ξεχωριστά χαρακτηριστικά

Τα Galaxy Watch 3 κυκλοφορούν σε δύο μεγέθη. Το πρώτο των 45 χιλιοστών έρχεται με οθόνη 1,4 ιντσών τεχνολογίας Super AMOLED, ενώ το μικρότερο μοντέλο των 41 χιλιοστών έρχεται με οθόνη 1,2 ιντσών ίδιας τεχνολογίας, με ανάλυση 360×360 και στα δύο. Τα δύο μοντέλα παρέχουν προστασία Corning Gorilla Glass DX στην οθόνη. Μία ακόμα διαφορά μεταξύ των δύο μοντέλων είναι η μπαταρία τους, καθώς το μεγάλο εξοπλίζεται με μπαταρία 340mAh, ενώ το μικρότερο περιορίζεται στα 247mAh.

Εσωτερικές ομοιότητες

Τα νέα μοντέλα της σειράς Galaxy Watch 3 έρχονται με διπύρηνο επεξεργαστή Exynos 9119, χρονισμένο στα 1.15GHz, μαζί με 1GB μνήμης RAM και 8GB ενσωματωμένου αποθηκευτικού χώρου. Τα δύο μοντέλα έχουν πιστοποίηση IP68 για προστασία από νερό και σκόνη και αντοχή στα πρότυπα MIL-STD-810G.

Μία μεγάλη έμφαση που έδωσε η Samsung κατά τη διάρκεια του event ήταν πως τα Galaxy Watch 3 θα είναι ο απόλυτος σύντροφος για τους αθλητές ή για όσους γυμνάζονται. Η εταιρεία ανέπτυξε το λογισμικό ώστε να προσφέρει feedback σε πραγματικό χρόνο και ανάλυση τρεξίματος, το οποίο θα γίνει διαθέσιμο αργότερα μέσα στο έτος. Επίσης, θα προσφέρει συμβουλές για την πιο αποτελεσματική άθληση, βάση των VO2 Max μετρήσεων.

Τα μοντέλα και η κυκλοφορία τους

Τα Galaxy Watch 3 θα κυκλοφορήσουν από αύριο σε επιλεγμένες αγορές, ενώ αναμένονται στην Ευρώπη στις 21 Αυγούστου. Τα δύο μοντέλα θα έχουν επιλογές για Wi-Fi ή LTE έκδοση, με τη δεύτερη να είναι διαθέσιμη μόνο στο Mystic Silver χρώμα. Το μοντέλο των 41 χιλιοστών θα κυκλοφορήσει σε Mystic Bronze και Mystic Silver, με το 45mm να κυκλοφορεί σε Mystic Silver και Mystic Black.

Αργότερα μέσα στο έτος θα κυκλοφορήσει και μία ειδική έκδοση, κατασκευασμένη από Τιτάνιο, για το μεγαλύτερο μοντέλο. Οι επίσημες τιμές της Samsung για τα μοντέλα Wi-Fi των 41mm και 45mm είναι 429 και 459 ευρώ αντίστοιχα, ενώ όσοι θέλουν την LTE έκδοση θα πρέπει να δώσουν 479 και 509 ευρώ αντίστοιχα.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S22 Samsung Galaxy S22 Ultra

Galaxy AI: Επίσημο! Έρχεται στη σειρά Galaxy S22, τα tablet Tab S8 και τα foldable του 2022

Το Galaxy AI παρουσιάστηκε με τη σειρά Galaxy S24 και στη συνέχεια η Samsung το κυκλοφόρησε στις ναυαρχίδες του 2023.