Gear

Samsung Galaxy Watch 6, Watch 6 Classic: Εμφανίζονται ως υποστηριζόμενες συσκευές Google Play

Στο φετινό Unpacked της Samsung στη Σεούλ της Νότιας Κορέας περιμένουμε κυρίως να δούμε τα δύο νέα foldables της εταιρείας, το Samsung Galaxy Z Flip 5 και Z Fold 5. Μαζί τους, ωστόσο, έρχονται τα νέα tablet και τα wearables Watch 6 και Watch 6 Classic.

Οι διαρροές για τα smartwatches είναι πολλές και τώρα έχουμε ακόμα μία. Τα κωδικά ονόματα και οι αριθμοί μοντέλων αποκαλύφθηκαν στις Υποστηριζόμενες Συσκευές Google Play. Αυτό ανοίγει το δρόμο για την εύρεση περισσότερων λεπτομερειών για τα μοντέλα μέχρι να γίνουν επίσημα στο τέλος του μήνα.

Το Samsung Galaxy Watch 6 με την κωδική ονομασία fresh6bs και τον αριθμό μοντέλου SM-R930 αναμένεται να είναι η παραλλαγή των 40 mm, ενώ τα fresh6bl και SM-R940 είναι πιθανώς η έκδοση 44 mm. Το Galaxy Watch6 Classic ονομάζεται wise6bs και SM-R950 για την παραλλαγή 43 mm, ενώ η επιλογή 47 mm είναι wise6bl και SM-R960.

Σύμφωνα με προηγούμενες διαρροές, αυτά τα τέσσερα μοντέλα θα είναι στην πραγματικότητα οκτώ, καθώς το καθένα θα είναι διαθέσιμο με και χωρίς LTE. Οι τιμές θα ξεκινούν από 319 € και θα φτάνουν έως και τα 499 €. Ωστόσο, δεν αναμένεται να βγουν όλα τα μοντέλα σε όλες τις αγορές της Samsung, με τις επίσημες ανακοινώσεις να αναμένονται με το λανσάρισμα στα τέλη Ιουλίου.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.