Samsung Galaxy Watch Active 2: Διέρρευσαν χαρακτηριστικά και press renders

Samsung Galaxy Watch Active 2, Samsung Galaxy Watch Active 2: Διέρρευσαν χαρακτηριστικά και press renders

Στις 7 Αυγούστου αναμένουμε η Samsung να ανακοινώσει τη νέα σειρά Galaxy Note 10 και όλα τα leaks περιτριγυρίζονται γύρω από τις νέες συσκευές. Φήμες θέλουν την εταιρεία να ανακοινώνει επίσης τα Samsung Galaxy Watch Active 2 και Galaxy Tab S6. Ωστόσο, καμία επίσημη αναφορά δεν έχει επιβεβαιώση κάτι τέτοιο, ούτε και το αν η εταιρεία θα πραγματοποιήσει άλλο event.

O γνωστός leaksters, Evan Blass, δημοσίευσε ένα επίσημο press render του Samsung Galaxy Watch Active 2 το οποίο αποκαλύπτει τη συσκευή σε δύο χρώματα. Επιπλέον, μία νέα αναφορά από το SamMobile επιβεβαιώνει κάποια από τα χαρακτηριστικά του smartwatch και αποκαλύπτει μερικά νέα.

Αρχικά, το Samsung Galaxy Watch Active 2 θα κυκλοφορήσει σε δύο μεγέθη, 40mm και 44mm. Το μικρό μέγεθος θα είναι εξοπλισμένο με οθόνη 1,2 ιντσών, και το μεγαλύτερο θα έχει οθόνη 1,4 ιντσών. Και στις δύο εκδόσεις η οθόνη θα είναι AMOLED με τεχνολογία Gorilla Glass DX+ και θα έχει ανάλυση 360×360.

Επιπλέον, οι δύο εκδόσεις θα διαφέρουν στο βάρος με το μικρότερο να ζυγίζει 31 γραμμάρια και το μεγαλύτερο 36 γραμμάρια. H διαφορά στο βάρος παρουσιάζεται τόσο λόγο μεγέθους, όσο και μπαταρίας. Η έκδοση των 40mm θα έχει 247mAh μπαταρία και αυτή των 44mm θα έχει 340mAh.

Το Samsung Galaxy Watch Active 2 θα είναι κατασκευασμένο σύμφωνα με τα πρότυπα ανθεκτικότητας MIL-STD 810G και θα έχει κάσα από αλουμίνιο ή ανοξείδωτο ατσάλι.

Samsung Galaxy Watch Active 2, Samsung Galaxy Watch Active 2: Διέρρευσαν χαρακτηριστικά και press renders

Ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι η Samsung θα εξοπλίσει το smartwatch με ένα touch-sensitive bezel, το οποίο θα επιτρέπει τον έλεγχο της συσκευής χωρίς να χρειάζεται τη χρήση της οθόνης. Πρόκειται για μία λειτουργία την οποία η εταιρεία είχε χρησιμοποιήσει παλαιότερα, δεν την είδαμε στο Samsung Galaxy Watch Active, αλλά τελικά θα την επαναφέρει με τον διάδοχο του.

Στο εσωτερικό του smartwatch δεν θα δούμε κάποια αναβάθμιση στον τομέα του επεξεργαστή, αφού η συσκευή έχει πάλι τον Exynos 9110. Τον επεξεργαστή συνοδεύουν 768MB ή 1,5GB μνήμη RAM, ανάλογα με την έκδοση, και 4GB εσωτερικό χώρο αποθήκευσης.

Το Samsung Watch Active 2 θα κυκλοφορήσει σε τέσσερα χρώματα, στην αλουμινένια έκδοση θα είναι διαθέσιμα το ασημί, το μαύρο και το ροζ χρυσό, ενώ στην έκδοση από ανοξείδωτο ατσάλι θα βρούμε ασημί, μαύρο και χρυσό. Η έκδοση που υποστηρίζει LTE συνδεσιμότητα θα είναι διαθέσιμη μόνο με κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Alex

Θα είναι galaxy active 2 ή το galaxy watch 2

Tom

Στην φωτό δείχνει το active , μικρότερα bezel και μεγαλύτερη οθόνη ειναι επιθυμητά αλλά μόνο 4 gb μνήμη ειναι λίγα, στο active watch που έχω μόνο τα watchfaces πιάνουν 3 gb .

Alex

Νομίζω ότι είναι η σειρά των galaxy watch και όχι του active διορθώστε με αν κάνω λάθος!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S22 Samsung Galaxy S22 Ultra

Galaxy AI: Επίσημο! Έρχεται στη σειρά Galaxy S22, τα tablet Tab S8 και τα foldable του 2022

Το Galaxy AI παρουσιάστηκε με τη σειρά Galaxy S24 και στη συνέχεια η Samsung το κυκλοφόρησε στις ναυαρχίδες του 2023.