Samsung Galaxy Watch με Wear OS και αισθητήρα για την καταγραφή της αρτηριακής πίεσης;

samsung galaxy watch wear os αισθητήρας καταγραφή αρτηριακή πίεση, Samsung Galaxy Watch με Wear OS και αισθητήρα για την καταγραφή της αρτηριακής πίεσης;

Το επόμενο βήμα της Samsung στα smartwatch ενδέχεται να ονομάζεται Galaxy Watch και θα βασίζεται στο λειτουργικό σύστημα Wear OS της Google και νέες λεπτομέρειες έρχονται στην επιφάνεια σχετικά με τα χαρακτηριστικά που θα ενσωματώνει.

Η Samsung κυκλοφόρησε το smartwatch Gear S3 το 2016 και το επόμενο βήμα της αναμένεται να είναι το φημολογούμενο Gear S4, το οποίο πιθανόν να μετονομαστεί σε Galaxy Watch, θυμίζοντας την ονοματολογία που χρησιμοποιεί η Apple με το Apple Watch, κάτι το οποίο δεν είναι κακό μιας και ενδεχομένως να είναι πιο ευχάριστο σαν ονομασία και πιο εύκολο για τους καταναλωτές να το θυμούνται.

Οι πληροφορίες που έρχονται από το leakster @UniverseIce κάνουν λόγο για λειτουργικό σύστημα Wear OS, το μέχρι πρότινος Android Wear, εγκαταλείποντας το Tizen που ήταν δημιούργημα της Samsung. Αυτό που φημολογείται πως θα αλλάξει στο Galaxy Watch είναι η διαδραστικότητα του χρήστη με το λειτουργικό σύστημα, χωρίς να γίνεται γνωστό σε τι θα διαφέρει ο τρόπος χρήσης του, με το μυαλό όλων να πηγαίνει στην κατάργηση του περιστρεφόμενου bezel που χρησιμοποιούσαν οι χρήστες για την περιήγηση στο μενού των Gear S2 και S3.

Τέλος, αναφορικά με τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά, φαίνεται πως το Galaxy Watch θα διαθέτει μπαταρία χωρητικότητας 470mAh, με “σώμα” ρολογιού μικρότερου μεγέθους που θα μπορούν να ενσωματωθούν μικρότερα εξαρτήματα ενώ εντύπωση προκαλεί το ότι θα υπάρχει αισθητήρας που θα μπορεί να καταγράφει την αρτηριακή πίεση του χρήστη, όπως το app για τα Galaxy S9 και S9+ που επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν αυτές τις μετρήσεις μέσω των συσκευών τους.

samsung galaxy watch wear os αισθητήρας καταγραφή αρτηριακή πίεση, Samsung Galaxy Watch με Wear OS και αισθητήρα για την καταγραφή της αρτηριακής πίεσης;

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A55: Αποσυναρμολογείται σε βίντεο και παίρνει εντυπωσιακή βαθμολογία επισκευασιμότητας

To Samsung Galaxy A55 βρέθηκε στα χέρια του καναλιού το Youtube PBKreviews, το οποίο ετοίμασε ένα αποκαλυπτικό βίντεο συναρμολόγησης για τη συσκευή.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S24 Samsung Galaxy S24 Ultra

Samsung Galaxy S24: Έφτασε η ενημέρωση που βελτιώνει την κάμερα

Η Samsung κυκλοφόρησε την ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας Απριλίου 2024 για τη σειρά Galaxy S24, που συνοδεύεται από βελτιώσεις της κάμερας.