Samsung Galaxy Watch7 & Galaxy Watch Ultra: Αυτές είναι οι προδιαγραφές

Samsung Galaxy Watch Ultra, Samsung Galaxy Watch7 & Galaxy Watch Ultra: Αυτές είναι οι προδιαγραφές

Η Samsung αναμένεται να ανακοινώσει το Galaxy Watch7 και το Galaxy Watch Ultra στην εκδήλωση Unpacked του Ιουλίου που μάλλον θα πραγματοποιηθεί στο Παρίσι.

Το όνομα του Galaxy Watch Ultra επιβεβαιώθηκε πρόσφατα μέσω πιστοποίησης, αφού για πολύ μικρό χρονικό διάστημα αναφερόταν ως Galaxy Watch X.

Σήμερα μια νέα διαρροή μας φέρνει ορισμένες λεπτομέρειες προδιαγραφών τόσο για το Watch7 όσο και για το Watch Ultra. Το πρώτο θα προσφέρεται σε δύο μεγέθη, 40mm και 44mm, ενώ το δεύτερο θα είναι διαθέσιμο μόνο σε 47mm.

Το Watch7 θα προσφέρεται σε δύο χρωματισμούς, πράσινο και «κρεμ». Η θήκη θα είναι κατασκευασμένη από “Armor Aluminium 2” και το γυαλί θα είναι saphire glass όπως στα μηχανικά και στα ρολόγια χαλαζία υψηλής τεχνολογίας. Το Watch7 θα έχει βαθμολογία 5ATM για είσοδο νερού, καθώς και IP68 και MIL-STD-810H.

Το μοντέλο των 40 mm θα έχει μπαταρία 300 mAh, ενώ το 44 mm θα έχει κυψέλη 425 mAh. Και τα δύο είναι πανομοιότυπα με αυτά που είδαμε πέρυσι στο Galaxy Watch6. Το chipset, ωστόσο, θα κατασκευαστεί με διαδικασία 3nm και όχι με 5nm στο Watch6. Ο αποθηκευτικός χώρος θα διπλασιαστεί στα 32 GB και η μέγιστη φωτεινότητα θα είναι 2.000 nits.

Το Galaxy Watch Ultra θέλει να αντιμετωπίσει το Apple Watch Ultra 2 και θα συνοδεύεται από θήκη από τιτάνιο, που θα προσφέρεται σε τρεις αποχρώσεις: γκρι, μπεζ και ασημί. Αυτό το ρολόι έχει βαθμολογία βάθους 10ATM και διαθέτει επίσης IP58 αντοχή στη σκόνη και το νερό, παράλληλα με το πρότυπο MIL-STD-810H.

Η χωρητικότητα της μπαταρίας παραμένει αμετάβλητη από το Galaxy Watch5 Pro από το 2022 στα 590 mAh. Υπάρχει το ίδιο SoC 3nm με το Watch7, και επίσης 32 GB αποθηκευτικού χώρου. Η φωτεινότητα ωστόσο θα φτάσει στο μέγιστο των 3.000 nits. Το Watch Ultra προφανώς θα πωλείται μόνο με συνδεσιμότητα LT

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S25 Ultra: Mπορεί να μας απογοητεύσει η χωρητικότητα της μπαταρίας

Η χωρητικότητα της μπαταρίας για το επερχόμενο Galaxy S25 Ultra της Samsung δεν είναι πλέον κρυφή και τα νέα δεν είναι καλά.

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X8 Ultra: Έρχεται λεπτό και με εξαιρετικά μεγάλη μπαταρία

Η Oppo ετοιμάζει ήδη για το Find X8 Ultra, το οποίο θα είναι πιο λεπτό από τον προκάτοχό του, αλλά θα φέρει σημαντική βελτίωση στη μπαταρία.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Slim: Το νέο σούπερ λεπτό iPhone θα έρθει με μία μόνο κύρια κάμερα

Η Apple φημολογείται ότι θα σταματήσει να κυκλοφορεί το iPhone Plus από το επόμενο έτος και θα το αντικαταστήσει με το iPhone 17 Slim.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 9: Όλα τα μοντέλα της σειράς σε νέες εικόνες μαζί με τις προδιαγραφές της οθόνης

Η σειρά Google Pixel 9 αναμένεται να αποτελείται από τρία μοντέλα, το Pixel 9, το Pixel 9 Pro και το Pixel 9 Pro XL.