Samsung Galaxy Watch7 Ultra: Render αποκαλύπτουν ότι έρχεται

Samsung Galaxy Watch7 Ultra, Samsung Galaxy Watch7 Ultra: Render αποκαλύπτουν ότι έρχεται

Η σειρά Galaxy Watch7 πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο της μαζί με τα αναδιπλούμενα Galaxy στην ετήσια εκδήλωση Unpacked τον Ιούλιο, αλλά οι φήμες γύρω από τα ρολόγια φέτος είναι κάπως σπάνιες.

Ωστόσο φέτος βλέπουμε από νωρίς μια νέα προσθήκη στην οικογένεια Galaxy Watch – το Watch7 Ultra.

Samsung Galaxy Watch7 Ultra, Samsung Galaxy Watch7 Ultra: Render αποκαλύπτουν ότι έρχεται

Ένα σύνολο από renders υψηλής ποιότητας δείχνει το νέο Watch7 Ultra της Samsung από όλες τις πλευρές, αποκαλύπτοντας ορισμένα πιθανά χαρακτηριστικά. Η συσκευή υιοθετεί ένα μείγμα τετράγωνου και κυκλικού σχεδιασμού, που σημαίνει ότι το σώμα έχει τετράγωνο σχήμα με οβάλ άκρες, ενώ η οθόνη και το περιστρεφόμενο πλαίσιο παραμένουν κυκλικά.

Επιπλέον, τα renders δείχνουν ένα τρίτο, στρογγυλό κουμπί που πλαισιώνεται από τα συνηθισμένα κουμπιά λειτουργίας και επιστροφής. Ωστόσο, δεν γνωρίζουμε ακόμα ποια είναι η λειτουργία του νέου κουμπιού.

Samsung Galaxy Watch7 Ultra, Samsung Galaxy Watch7 Ultra: Render αποκαλύπτουν ότι έρχεται

Οι εικόνες αποκαλύπτουν επίσης μια μεγαλύτερη μάσκα ηχείων, νέα ευθυγράμμιση αισθητήρα στο πίσω μέρος και καλύτερη ενσωμάτωση της ζώνης του ρολογιού με το σώμα του ρολογιού.

Το μέγεθος της οθόνης παραμένει αμετάβλητο, ωστόσο, και υιοθετεί την ίδια διαγώνιο 1,5 ιντσών με το τρέχον Watch6 Classic και ταιριάζει επίσης στο ίδιο πρότυπο 47 mm.

Προηγούμενες αναφορές αναφέρουν αναβαθμισμένο SoC, μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και παρακολούθηση σακχάρου στο αίμα, ωστόσο δεν έχει γίνει σαφές ποιο μοντέλο αφορούσαν.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Βασιλης

Η εμφάνιση του ειναι ενα μεγαλο μειον για μενα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Fold6: Πρωταγωνιστεί σε ένα νέο hands-on βίντεο

Απέχουμε λιγότερο από έναν μήνα από την επίσημη αποκάλυψη των Galaxy Z Fold6 και Z Flip6 στις 10 Ιουλίου και τώρα το βλέπουμε ένα hands-on βίντεο.

Smartphones Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Fold 6: Αυτές είναι όλες οι προδιαγραφές του αναδιπλούμενου

Mια σχεδόν πλήρης λίστα χαρακτηριστικών και προδιαγραφών του Samsung Galaxy Z Fold 6 υποτίθεται ότι αποκαλύφθηκε από το Smartprix.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S25: Διέρρευσε η χωρητικότητα της μπαταρίας

Η χωρητικότητα της μπαταρίας του επερχόμενου Galaxy S25 της Samsung διέρρευσε σήμερα και θα είναι ίδια με αυτή του προκατόχου του.

Gear Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Watch FE: Επίσημο με τιμή $199 και κυκλοφορία στις 24 Ιουνίου

Η Samsung, μετά από αναρίθμητες διαρροές, αποφάσισε να κάνει επίσημο το Galaxy Watch FE, το πρώτο προϊόν FE στη σειρά Galaxy Watch.