Samsung Gear 2 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το νέο έξυπνο ρολόι χειρός Samsung Gear 2 με οθόνη αφής Super AMOLED 1.63″, διπύρηνο επεξεργαστή 1GHz, μνήμη RAM 512MB, κάμερα 2 Megapixel και λειτουργικό σύστημα Tizen, ιδανικό σύντροφο για το Samsung Android smartphone ή tablet σας. Δείτε το βίντεο.

Το Samsung Gear 2 έχει τιμή 299 ευρώ και αυτή τη στιγμή είναι συμβατό με τα μοντέλα Samsung Galaxy S5, Galaxy Grand 2, Galaxy Note 3, Galaxy Note 3 Neo, Galaxy Note 2, Galaxy S4, Galaxy S3, Galaxy S4 Zoom, Galaxy S4 Active, Galaxy S4 mini, Galaxy Mega 6.3, Galaxy Mega 5.8, Galaxy Note 10.1 (2014 Edition), Galaxy NotePRO (12.2), Galaxy TabPRO (12.2/10.1/8.4).

Samsung Gear 2 hands-on TechblogTV, Samsung Gear 2 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Samsung Gear 2 hands-on TechblogTV, Samsung Gear 2 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Samsung Gear 2 hands-on TechblogTV, Samsung Gear 2 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Samsung Gear 2 hands-on TechblogTV, Samsung Gear 2 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

28 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
jonjon

Γρήγορο το tizen! Σαφώς βελτιωμένο από το πρώτο.

Nick

Καλησπέρα, μόλις το αγόρασα (samsung gear 2) και μπορω να πω ότι είναι ότι περίμενα και ακόμη παραπάνω, σίγουρα έχει περιθώρια βελτίωσης αλλά είναι ένα αρκετά αξιόλογο smartwatch

giannaras

Κώστα μου πολύ ωραία παρουσίαση έχω το 1 και οι διαφορές τους δεν είναι πολλές σαν ρολόι είναι πιο όμορφο και πιο ποιοτικό επειδή έχω βάλει άλλη έκδοση (το είδα από εσάς ) έχω πολυυυ περισσότερες επιλογές θα στο δείξω από κοντά επίσης στις ειδοποιήσεις υπάρχουν οι περισσότερες ειδοποιήσεις που πραγματικά σου δίνει την επιλογή να μαρκάρεις σε όσες εφαρμογές ίντερνετ που έχεις να λαμβάνεις ειδοποίηση κάτι που έγινε μια τελευταία αναβάθμιση οπού την θεωρώ και την πιο σημαντική η μπαταρία του με κρατάει 5 μέρες αρκεί να μην συνδεθώ με ίντερνετ εκεί πέφτει αρκετά γρήγορα (το πολύ 1.5 ωρα) θέλει μεγαληηηη προσοχή το αλουμίνιο χαραζεται υπάρχει όμως μεμβράνη το έχω περίπου 7 μήνες και το έχω ψάξει αρκετά συνδεδεμένο με note3

Βασίλης

Κώστα μπράβο για το hands on ! Μία ερώτηση έχω. Μπορεί να συνδεθεί με bluetooth ακουστικό ούτως ώστε όταν καλείς από το ρολόι να μην ακούγετε σε ανοιχτή ακρόαση ? Ευχαριστώ !

ΘΕΟΦΙΛΟΣ

δονηση εχει ????????

Μιχάλης

Μπορείς να συνδέσεις και το smartwatch και Bluetooth ακουστικά ταυτοχρονα ώστε να ακούς μουσική από αυτά ;

Nick

Εγώ αυτό που παρατήρησα είναι, στο αμάξι μου έχω σύστημα bluetooth, κάθε φορά που έμπαινα μέσα συνδεόταν αυτόματα στο αμάξι, αλλά όταν με πήραν τηλέφωνο χτύπησε και το ρολόι και μου έδειξε ποιός ήταν και στο αμάξι κανονικά που μίλησα. Για μουσική δεν ξέρω δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη.

giannaras

Αν ανατρέξετε στα βίντεο που μας έχει βάλει ο Κώστας θα δείτε ένα με ένα σπάσιμο σχετικά εύκολο (nova) το ρολόι αποκτά μενού τηλεφώνου ιδίως στις ρυθμίσεις επίσης αποκτά ιντερνετ από το τηλέφωνο πάντα όπου συνδέεσαι με το Google και κατεβάζεις οποία εφαρμογή θες δεν προτείνω πολλές για έχουμε μόνο 4g και θέλει περίπου 1.5 αέρα το προτείνει και ο χακερ στο βιντεο άλλα το είδα και εγώ και ναι μετά μπορείς να συνδέσεις bluetooth από το ρολόι σε ακουστικό το έκανα αλλά τρώει μπαταρία είναι απλό όταν μπορείς μιλάς από το ρολόι όταν δεν θες να σε ακούσουν από το τηλέφωνο επίσης σημαντικό η nova σου δίνει την επιλογή να κάνεις ακριβώς ότι κάνεις στην επιφάνεια εργασίας σύντομη κλήση φόντο σελιδοδεικτες τα πανταααα

VasiliSII

Κώστα περιμένουμε και ενα review με το Gear Fit για να δούμε ποιο gadgetακι θα πάρουμε τελικά. Το μόνο που θέλω να δεις είναι αν εχει ακρίβεια το HR και το Step Counter όταν τρέχεις. Είναι κάτι το οποίο πολλοί θα το χρησιμοποιούν σε γυμναστήρια και θα θέλουν να ξέρουν αν μπορεί να είναι χρήσιμο.

Thanx

μιχαλης

@KostasVlaxakis κάνεις λάθος. Μπορεί κανονικότατα να συνδεθεί με bluetooth ακουστικό, πήγαινε στις ρυθμίσεις, κάτω απ την οθόνη έχει το bluetooth…πάτα στο ”σετ ακουστικού” και κάνε αναζήτηση.

μιχαλης

…Το ρολόι μέσω του δικού του bluetooth αναζητά το ”σετ ακουστικού” κι οχι η συσκευή οπως αναφέρεις πιο πάνω

giannaras

Φίλε Μιχάλη το 1 έχεις ή το 2

μιχαλης

Το 2

Τομ

Το ειδα σημερα μαζι με το gs5. Ενταξει δεν με νοιαζουν πολυ αυτα. Καλο gadgetaki αλλα τωρα τι να το κανεις αν θες να φορας ρολοι ωραιο και στυλατο. Τουτο δω καλο ειναι αλλα.. Ασε που βρισκω αχρειαστη την χρηση ενος smartwatch. Ποσο always connected μπορει να ειναι ενας ανθρωπος;

giannaras

Σε ρώτησα Μιχάλη γιατί εγώ έχω το ένα και δεν έχει αυτήν την επιλογή που έχεις εσύ μετά την nova κάνω τα πάντα

μιχαλης

@Tom δεν είναι ρολόι. Αν θες ρολόι πάρε ενα απ τα άλλα 🙂

Tom

Α ναι ξεχασα ειναι εξυπνο ρολοι!

minas

Άμα δεν είναι rolex δεν κάνει για τα ελληνικά δεδομένα 😀

Μιχαλης

Καλημέρα και από μένα. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι με τα άλλα κινητά συνεργάζεται ? Έχω το z1 τις Sony και αν ναι πλήρως η όχι?

pantzos

Κώστα επειδή είμαι καινούργιος στα έξυπνα ρολόγια ο φορτιστής που μπαίνει

pantzos

Καλά παιδιά πιστεύω ότι τον πρώτο καιρό που θα το πάρεις θα έχεις την ίδια αντιμετώπιση από τον κόσμο όπως όταν αποφασίσεις να ξυρίσεις το κεφάλι σου θα σε κητάνε με μισώ μάτι.

τσιου

σε πισινα για 1-2 ωριτσες κολυμπι , αντεχει η θα περιμενουμε το επομενο μοντελακι?

dimitris

Να ρωτησω, μηπως ξερει κανεις! Δέχεται και κλησεις απο το viber? Μπορεις να απαντησεις απο κει δλδ???

leo

Καλησπέρα κώστα ψαχνω απεγνωσμενα ενα smartwatch για iphone ποιο κατα την γνωμη σου ειναι το καλυτερο εκτος απο το iwatch? ξέρεις ποια αλλα smartwatch συνεργάζονται?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.