Samsung: Η κάρτα microSD Pro Endurance μπορεί να καταγράφει για 16 χρόνια

samsung, Samsung: Η κάρτα microSD Pro Endurance μπορεί να καταγράφει για 16 χρόνια

Η Samsung παρουσίασε τη νέα της κάρτα microSD, την Pro Endurance, που είναι βελτιστοποιημένη για εγγραφή βίντεο σε Full HD και 4K. Σύμφωνα με την εταιρεία, μπορεί να καταγράφει συνεχώς έως και 16 χρόνια ή 140.160 ώρες, δηλαδή έως και 33 φορές περισσότερο από τις ανταγωνιστικές κάρτες με ανάλογες ταχύτητες μεταφοράς.

samsung, Samsung: Η κάρτα microSD Pro Endurance μπορεί να καταγράφει για 16 χρόνια

Προϋπόθεση για να συμβεί αυτό είναι η συσκευή υποδοχής να καταφέρει να εκφορτώσει το περιεχόμενο αρκετά γρήγορα. Η Pro Endurance, που είναι κατασκευασμένη με εσωτερική μνήμη flash NAND, έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στις ανάγκες που έχουν κάμερες ασφαλείας, σύστημα παρακολούθησης, κάμερες κουδουνιών κ.α.

Οι ταχύτητες ανάγνωσης είναι έως 100 MB/s, ενώ η εγγραφή έως 40 MB/s, ανάλογα με τη χωρητικότητα. Έχει βαθμολογία Class 10 με U3 (UHS Speed ​​Class 3) και V30 (Video Speed ​​Class 30) -σε ορισμένες εκδόσεις. Διαθέτει προστασία από νερό, μαγνήτες, ακτίνες Χ, ακραίες θερμοκρασίες, φθορά και πτώσεις.

Η κάρτα διατίθεται σε τέσσερα μεγέθη – 32 GB και 64 GB (microSDHC), 128 GB και 256 GB (microSDXC), και κάθε χωρητικότητα έχει διαφορετική αντοχή. Όλες, πάντως, κρατούν χιλιάδες ώρες.

Οι κάρτες είναι ήδη διαθέσιμες σε όλο τον κόσμο. Οι τιμές ξεκινούν από 10,99 $ για την έκδοση 32 GB και φτάνουν έως και 54,99 $ για την έκδοση 256 GB.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.