Samsung: Οι superfans του Star Wars θα γιορτάσουν την ένωση δύο Γαλαξιών

, Samsung: Οι superfans του Star Wars θα γιορτάσουν την ένωση δύο Γαλαξιών

Η Samsung γιορτάζει τα φετινά Χριστούγεννα και συνεργάζεται με την εταιρία παραγωγής Lucasfilm λίγες ημέρες πριν την κινηματογραφική πρεμιέρα του Star Wars: The Rise of Skywalker. Η συνεργασία αυτή θα ενώσει δύο Γαλαξίες, ένα Γαλαξία πολύ-πολύ μακριά και το Samsung Galaxy, ενθουσιάζοντας τους φίλους των δύο brands.

Η Samsung και το Star Wars στοχεύουν στη δημιουργία μια χαρούμενης και ξένοιαστης εορταστικής περιόδου. Για την έναρξη της συνεργασίας, η Samsung και το Star Wars κυκλοφόρησαν ένα βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστούν ένας σκύλος, με εντυπωσιακή ομοιότητα με τον διάσημο χαρακτήρα του Star Wars, τον Chewbacca, αλλά και ένας ακόμη χαρακτήρας που οι superfans του Star Wars συναντούν προς το τέλος του βίντεο.

https://youtu.be/Zggvy6nSNdg

Το βίντεο της καμπάνιας εξιστορεί την καθημερινότητα μιας οικογένειας, τα μέλη της οποίας χρησιμοποιούν προϊόντα Galaxy για την απρόσκοπτη επικοινωνία μεταξύ των συσκευών τους και για να εκπληρώσουν τα Χριστουγεννιάτικα όνειρά τους. Με το δικτυωμένο οικοσύστημα μεταξύ των Galaxy Note10, Note10+, Watch Active2 και Tab S6, καταπληκτικά πράγματα μπορούν να συμβούν. Το βίντεο περιλαμβάνει μια πληθώρα αναφορών στον κόσμο του Star Wars, προσφέροντας στους fans τη διασκεδαστική ευκαιρία να εντοπίσουν τα κρυμμένα μηνύματα.

, Samsung: Οι superfans του Star Wars θα γιορτάσουν την ένωση δύο Γαλαξιών

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Nothing

Nothing Ear και Nothing Ear (a): Επίσημα τα ακουστικά – Με καλύτερη μπαταρία και ANC

Η Nothing κυκλοφόρησε την τρίτη γενιά ακουστικών της τα Nothing Ear και Ear (a) και φαίνονται πολύ καλές προσφορές.

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.