Samsung One UI 5 Watch: Ανακοινώθηκε με νέα χαρακτηριστικά

samsung one ui 5 watch, Samsung One UI 5 Watch: Ανακοινώθηκε με νέα χαρακτηριστικά

Η Samsung ανακοίνωσε το τελευταίο της User Interface για smartwatch, το One UI 5 Watch, με βελτιώσεις σε τρεις βασικούς τομείς – παρακολούθηση ύπνου, παρακολούθηση δραστηριότητας και ασφάλεια των χρηστών.

Το One UI 5 Watch φέρνει το Sleep Insights UI το οποίο συμπληρώνει μια αξιολόγηση ύπνου για κάθε βραδινή ανάπαυση με συγκεκριμένες μετρήσεις σχετικά με τις φάσεις ύπνου, τα επίπεδα οξυγόνου στο αίμα και τις ώρες ροχαλητού.

Το Sleep Coaching θα είναι πλέον άμεσα διαθέσιμο στα Galaxy Watches και θα βοηθά τους χρήστες να δημιουργήσουν πιο υγιεινές συνήθειες ύπνου.

samsung one ui 5 watch, Samsung One UI 5 Watch: Ανακοινώθηκε με νέα χαρακτηριστικά

Οι συσκευές One UI 5 Watch θα προσφέρουν επίσης ενσωμάτωση με συσκευές συμβατές με SmartThings για να σας βοηθήσουν να απενεργοποιήσετε τις συνδεδεμένες συσκευές όταν ανιχνεύσουν ότι κοιμάστε.

Η νέα ενημέρωση φέρνει επίσης νέες δυνατότητες παρακολούθησης φυσικής κατάστασης, όπως εξατομικευμένες ζώνες καρδιακών παλμών για τρέξιμο, ανάλυση τρεξίματος σε πραγματικό χρόνο και προσαρμοσμένο πρόγραμμα διαλειμματικής προπόνησης. Οι συσκευές One UI 5 Watch θα προσφέρουν επίσης πέντε επίπεδα έντασης προπόνησης, όπως προθέρμανση, καύση λίπους, cardio, σκληρή προπόνηση και μέγιστη προσπάθεια.

samsung one ui 5 watch, Samsung One UI 5 Watch: Ανακοινώθηκε με νέα χαρακτηριστικά

Οι χρήστες του Galaxy Watch 5 Pro θα μπορούν να αναζητούν και να έχουν πρόσβαση στα αρχεία GPX μέσω του Samsung Health και να χρησιμοποιούν τη διευρυμένη ρύθμιση Route Workout για τρέξιμο και περπάτημα.

Το One UI 5 Watch προσφέρει επίσης μια ενημερωμένη λειτουργία SOS για άμεση επικοινωνία με τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης για τη μετάδοση πληροφοριών σχετικά με την τοποθεσία του χρήστη και την πρόσβαση στις ιατρικές του πληροφορίες. Η ανίχνευση πτώσης θα ενεργοποιηθεί από προεπιλογή για χρήστες ηλικίας 55 ετών και άνω.

samsung one ui 5 watch, Samsung One UI 5 Watch: Ανακοινώθηκε με νέα χαρακτηριστικά

Η Samsung θα κυκλοφορήσει την έκδοση beta του One UI 5 Watch αργότερα αυτόν τον μήνα για χρήστες Galaxy Watch 4, Galaxy Watch 4 Classic, Galaxy Watch 5 και Galaxy Watch 5 Pro στις ΗΠΑ και τη Νότια Κορέα μέσω της εφαρμογής Samsung Members. Η επερχόμενη σειρά Galaxy Watch 6 θα τρέχει το One UI 5 Watch out of the box.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Konstantine73

Το one ui είναι το κέλυφος και το wear OS της Google το λειτουργικό σύστημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.

Gear Samsung

Η Samsung λανσάρει φορτιστή 50W που κοστίζει 70 ευρώ

Εάν αγοράσετε ένα smartphone προηγμένης τεχνολογίας της Samsung ή και ένα μεσαίας κατηγορίας, δεν υπάρχει φορτιστής στη συσκευασία.

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.