Samsung One UI 5 Watch: Καθυστέρηση για την έκδοση beta

Samsung One UI 5 Watch, Samsung One UI 5 Watch: Καθυστέρηση για την έκδοση beta

H Samsung έχει ανακοινώσει πως τα επόμενα smartwatches της θα κυκλοφορήσουν με μια νέα έκδοση του wearable λογισμικού της εταιρείας, One UI 5 Watch.  Στις αρχές του μήνα είχε δηλώσει πως μια beta του skin θα ήταν διαθέσιμη στις συσκευές Watch 4 και Watch 5, με τις εγγραφές να ξεκινούν πριν από τα τέλη Μαΐου.

Τελικά αυτό δεν ίσχυσε αφού καλωσορίσαμε τον Ιούνιο μαθαίνοντας ότι η έκδοση beta του One UI 5 Watch έχει καθυστερήσει.

Σύμφωνα με το SamMobile, ένας συντονιστής στα επίσημα φόρουμ της κοινότητας της Samsung στην Κορέα επιβεβαίωσε ότι η εταιρεία δεν θα δέχεται εγγραφές για την έκδοση beta του One UI 5 Watch αυτόν τον μήνα. Ο συντονιστής, του οποίου το username μεταφράστηκε από τη Google ως “Beta Operation Manager”, εξήγησε ότι η καθυστέρηση οφειλόταν στις δυσκολίες που αντιμετωπίστηκαν στην εφαρμογή του Wear OS 4 και ότι η Samsung εργάζεται για να ξεκινήσει και να λειτουργεί το πρόγραμμα beta το συντομότερο δυνατόν.

Αναμένουμε ότι η σειρά Galaxy Watch 6, η οποία θα κάνει το ντεμπούτο της με το One UI 5 Watch, θα κυκλοφορήσει στα τέλη Ιουλίου μαζί με τα Galaxy Z Fold 5 και Z Flip 5.

Το One UI 5 Watch θα φέρει ορισμένες βελτιώσεις στις συσκευές Galaxy Watch, συμπεριλαμβανομένων πιο λεπτομερών οδηγιών σχετικά με τα μοτίβα ύπνου και μιας νέας λειτουργίας ζώνης καρδιακού παλμού τύπου Fitbit που εκχωρεί στη δραστηριότητά σας μια βαθμολογία έντασης, 1 έως 5, με βάση τον καταγεγραμμένο καρδιακό ρυθμό.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured LinkedIn

Το LinkedIn θέλει να προσθέσει παιχνίδια στην πλατφόρμα του

Το LinkedIn, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που ανήκει στη Microsoft έχει περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Gear featured vivo

vivo Pad 3 Pro: Μάλλον εντοπίστηκε στο Geekbench

Ένα νέο tablet vivo έχει πλέον εντοπιστεί στο Geekbench και θα μπορούσε να είναι αυτό που θα πλαισιώσει τα X Fold 3 και X Fold 3 Pro.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.