Samsung Portable SSD T7 Touch: Δίσκος με fingerprint scanner [CES 2020]

Samsung Portable SSD T7 Touch, Samsung Portable SSD T7 Touch: Δίσκος με fingerprint scanner [CES 2020]

Στην έκθεση CES 2020, η Samsung αποκάλυψε τον νεότερο portable SSD της σειράς T. Ο Samsung Portable SSD T7 Touch είναι ένας εξωτερικός φορητός δίσκος που προσφέρει διπλάσιες ταχύτητες από τον προκάτοχο του, Portable SSD T5. Επιπλέον, είναι ο πρώτος της σειράς με fingerprint scanner.

Χαρακτηριστικά

O Portable SSD T7 Touch προσφέρει ταχύτητες ανάγνωσης 1050MB/s και εγγραφής 1000MB/s. Η θύρα USB type-C που διαθέτει είναι USB 3.2 Gen 2 και προσφέρει 10Gbps. Ωστόσο, οι νέοι δίσκοι θα είναι συμβατοί και με παλαιότερες πιο αργές εκδόσεις θυρών.

Χάρη στις μικρές του διαστάσεις και το μικρό βάρος, ο Samsung Portable SSD T7 Touch μπορεί να μεταφερθεί εύκολα. Το συνολικό βάρος του SSD είναι μόλις 58 γραμμάρια και οι διαστάσεις του είναι 85x57x8.0 χιλιοστά.

Σημαντική προσθήκη αποτελεί το fingerprint scanner που διασφαλίζει τα δεδομένα που περιέχει ο Portable SSD T7 Touch. Η εταιρεία αναφέρει ότι χρησιμοποιεί κωδικοποίηση AES 256-bit και διαθέτει ένα “Motion LED”, το οποίο επιτρέπει στον χρήστη να αναγνωρίζει αν ο SSD είναι κλειδωμένο ή όχι, με μία ματιά.

Τιμή και διαθεσιμότητα

Ο SSD T7 Touch είναι διαθέσιμος σε δύο χρώματα, μαύρο και ασημί. Η μεγαλύτερη έκδοση είναι 2TB με τιμή $399,99 ή περίπου 358€, ακολουθεί μία έκδοση 1TB στα $229,99 ή περίπου 205€ και τη σειρά συμπληρώνει ο μικρότερος με χωρητικότητα 500GB και τιμή $129,99 ή περίπου 116€.

Επιπλέον, το δεύτερο εξάμηνο του 2020 θα κυκλοφορήσει ο Samsung Portable SSD T7 ο οποίος προσφέρει τις ίδιες ταχύτητες με τον Touch, αλλά δεν έχει fingerprint scanner.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Piko

Ελπιζω τουλαχιστον εδω να δουλεύει το fingerprint scanner και να μην ειναι όπως τα κινητά που πρέπει να περάσουμε το ιδιο δάχτυλο 4 φορες και παλι με αμφιβολα αποτελέσματα….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.