Samsung QD-OLED TV: Αυτές είναι οι τιμές για τη σειρά του 2022

Samsung QD-OLED, Samsung QD-OLED TV: Αυτές είναι οι τιμές για τη σειρά του 2022

Samsung QD-OLED, Samsung QD-OLED TV: Αυτές είναι οι τιμές για τη σειρά του 2022

Προπαραγγελίες για τη νέα σειρά τηλεοράσεών της που παρουσίασε στη CES ξεκίνησε να λαμβάνει η Samsung. Για πρώτη φορά μοιράζεται τις πλήρεις λεπτομέρειες και τις τιμές -περίπου- ανακοινωθείσα τηλεόραση QD-OLED, η οποία πλέον ονομάζεται επίσημα S95B.

Πρόκειται για ένα σετ 4K QD-OLED που θα διατίθεται σε δύο μεγέθη. Το μοντέλο 55″ κοστίζει 2.199,99 $ και το μοντέλο 65″ κοστίζει 2.999,99 $. Πρόκειται για αρκετά περισσότερα από όσα δίνουμε για μια τυπική LG OLED, όμως η QD-OLED θα πρέπει να προσφέρει ανώτερη χρωματική ακρίβεια σε υψηλά επίπεδα φωτεινότητας, καλύτερες γωνίες θέασης και ευρύτερη αναπαραγωγή χρωμάτων.

Η νέα TV διαθέτει τον ίδιο Neural Quantum Processor 4K με τις άλλες ναυαρχίδες του 2022, το ίδιο λογισμικό Tizen και ήχο υψηλής ποιότητας Q-Symphony με Dolby Atmos.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Vasilis Greece-Hellas.

Οι τιμές είναι παράλογες σύμφωνα με τους μισθούς που υπάρχουν στην Ελλάδα;;; Τα κοινωφελές προγράμματα του ΟΑΕΔ δίνουν 550€ καθαρά. Δηλαδή θα δουλέψει κάποιος 5 με 6 μήνες χωρίς να τρώει για να κάνουνε κάποιοι έμποροι την “καλή” τους σε κάθε νέο μοντέλο;;; Λίγη λογική στους καταναλωτές.. ΟΧΙ!!!

Babis Briolas

Αγαπητέ Βασίλη,
Υπάρχουν 55-άρες λίγο παλαιότερα μοντέλλα (2020-2021) με 320-350 ΕΥΡΩ, δλδ λίγο παραπάνω απο μισό ΟΑΕΔ, που κρινονται “αξιοπρεπεις”, ή έστω οριακά αξιοπρεπεις. Προφανώς και στο άλλο άκρο υπάρχουν υπερβολές: Νέα μοντέλλα, νέας τεχνολογίας, για γερά πορτοφόλια που θα χρηματοδοτήσουν ότι νέο πλασσάρεται (π.χ. 65″ 8Κ στα 3.500 -4.500 ΕΥΡΩ). Το κέρδος του εμπόρου φυσικά διαφέρει ανέμεσα στα δύο, αλλά όχι τρελλά. Εκείνο που πράγματι διαφέρει είναι το κέρδος του κατασκευαστή, δλδ της κάθε Samsung, LG, Sony κλπ. Εκεί λοιπόν απευθύνεται το “ΟΧΙ” σου, αλλά είμαι βέβαιος ότι και να φτάσει κάποτε, και δε θα τους ενδιαφέρει καθόλου 🙁

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.