Samsung QLED 8K και 4K 2019: Με τεχνολογία Direct Full Array και AI

Samsung QLED 8K 2019, Samsung QLED 8K και 4K 2019: Με τεχνολογία Direct Full Array και AI

Samsung QLED 8K 2019, Samsung QLED 8K και 4K 2019: Με τεχνολογία Direct Full Array και AI

Η Samsung Electronics ανακοίνωσε ότι από τον Μάρτιο η σειρά QLED TV για το 2019 θα είναι διαθέσιμη σε 42 Ευρωπαϊκές χώρες. Τόσο η σειρά τηλεοράσεων QLED 8Κ όσο και η σειρά QLED 4K της Samsung διαθέτουν υψηλή ποιότητα εικόνας και υιοθετούν ΑΙ τεχνολογία, προσφέροντας προηγμένη ποιότητα εικόνας και εξελιγμένη εμπειρία χρήσης.

Η νέα σειρά QLED τηλεοράσεων της Samsung θα διαθέτει έναν σημαντικά διευρυμένο κατάλογο επιλογών, συμπεριλαμβανομένων των 8Κ TVs (σειρά Q950R), με μέγεθος οθόνης έως 98 ίντσες. Συνολικά 20 μοντέλα QLED TV θα διατίθενται σε ανάλυση 4Κ, μέσω των σειρών Q90R, Q85R, Q80R, Q70R και Q60R, με μέγεθος οθόνης από 43 ως 82 ίντσες.

LG OLED TV 2019 με επεξεργαστή α9 Gen 2 και Deep Learning

Εξοπλισμένες με την αναβαθμισμένη τεχνολογία Ultra Viewing Angle (Διευρυμένης Γωνίας Θέασης) η σειρά τηλεοράσεων 2019 QLED της Samsung επιτρέπει στον οπίσθιο φωτισμό να διαχέεται ομοιόμορφα στην οθόνη, χάρη στη βελτιωμένη δομή του panel και στους νέους αλγορίθμους βελτιστοποίησης της οθόνης, προκειμένου να διευρύνει την γωνία θέασης της τηλεόρασης. Επιπλέον, τα νέα μοντέλα QLED τηλεοράσεων υποστηρίζουν το HDR10+, που έχει καθιερωθεί ως το πρότυπο της επόμενης γενιάς σε ότι αφορά στην ποιότητα εικόνας, καθώς και τεχνολογία Direct Full Array, η οποία αναλύει τα χαρακτηριστικά της κάθε σκηνής και ελέγχει το φως του οπίσθιου φωτισμού για να βελτιώσει τα επίπεδα αντίθεσης και απεικόνισης του μαύρου χρώματος.

Επιπροσθέτως των σημαντικών αναβαθμίσεων στην ποιότητα εικόνας, οι QLED 8K και 4K θα ενσωματώνουν τον μοναδικό και εξελιγμένο αποκλειστικά από την Samsung επεξεργαστή εικόνας Quantum Processor, ο οποίος χρησιμοποιεί ΑΙ (Τεχνητή Νοημοσύνη). Έτσι, μέσω της τεχνολογίας αναβάθμισης (upscaling) βάσει Τεχνητής Νοημοσύνης (AI), όλη η σειρά 2019 QLED τηλεοράσεων της Samsung παρέχει τα εχέγγυα, ώστε να προβάλλει αναβαθμισμένη ποιότητα εικόνας και καλύτερο ήχο σε κάθε είδους περιεχόμενο.

Ακόμα, εκτός από τον επεξεργαστή Quantum Processor, στην έξυπνη πλατφόρμα των QLED τηλεοράσεων της Samsung, έχει προστεθεί η λειτουργία Bixby (2.0) που θα εξασφαλίσει στους χρήστες ευκολότερη και δια-δραστική επικοινωνία με την τηλεόρασή τους.

Δελτίο Τύπου

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S22 Samsung Galaxy S22 Ultra

Galaxy AI: Επίσημο! Έρχεται στη σειρά Galaxy S22, τα tablet Tab S8 και τα foldable του 2022

Το Galaxy AI παρουσιάστηκε με τη σειρά Galaxy S24 και στη συνέχεια η Samsung το κυκλοφόρησε στις ναυαρχίδες του 2023.