Samsung Gear S3: Κυκλοφόρησε Mega Update, 2 χρόνια μετά την κυκλοφορία του

Samsung Gear S3 UPDATE 570px
Η Samsung σπανίως παρέχει ενημερώσεις λογισμικού για τα smartphones της που έχουν ξεπεράσει τα δύο χρόνια κυκλοφορίας τους, αλλά παρόλο που η εταιρεία αδυνατεί να ανταγωνιστεί την Apple στο κομμάτι πωλήσεων smartwatch, το Gear S3 που κυκλοφόρησε στα τέλη του 2016 δεν έχει ξεχαστεί ακόμα.
Μετά από ένα πολύ μικρό (10MB περίπου) update πριν από μερικούς μήνες για να διορθώσει το πρόβλημα της “αιφνίδιας πτώσης της μπαταρίας”, η Samsung στέλνει, σύμφωνα με πληροφορίες, στους Αμερικανούς ιδιοκτήτες του Gear S3 ένα πολύ πιο εκλεκτό πακέτο αναβαθμίσεων, με ένα ευρύ φάσμα νέων λειτουργιών λογισμικού, προσαρμογές UI και διάφορες άλλες βελτιώσεις που θα δουν αμέσως μετά την εγκατάσταση.
Σύμφωνα με ένα στιγμιότυπο οθόνης στο Tizen Help, η ενημερωμένη έκδοση έχει μέγεθος σχεδόν 300MB, το οποίο ομολογουμένως είναι αρκετά μεγάλο για μια φορητή συσκευή με συνολικά 4 GB αποθηκευτικού χώρου. Βελτιώσεις στο Samsung Health είναι στην κορυφή της λίστας αναβαθμίσεων, έτσι ώστε να μπορεί κάποιος εύκολα να αποφύγει ειδοποιήσεις που θα τον ενοχλήσουν κατά τη διάρκεια “συγκεκριμένου χρόνου και τόπου”. Θα μπορεί επίσης να ρυθμίσει το smartwatch σε λειτουργία Theater ή Sleep από το γρήγορο πάνελ του Gear S3, το οποίο βελτιώνεται με τις πρόσφατα προστιθέμενες “γρήγορες ρυθμίσεις”, υποσχόμενοι όπως λένε από την Samsung “ευκολότερη και ταχύτερη αλληλεπίδραση”.
Εν τω μεταξύ, η δυνατότητα απάντησης σε μηνύματα από τον καρπό γίνεται “γρηγορότερη και ευκολότερη”, με περισσότερα από 1.000 υποστηριζόμενα emojis, καθώς και η δυνατότητα αποθήκευσης πρόχειρων μηνυμάτων. Το μενού ρυθμίσεων συνοδεύεται από “βελτιωμένη κατηγοριοποίηση” για “καλύτερη ανακάλυψη χαρακτηριστικών και αντικειμένων” και τέλος, οι χρήστες του Gear S3 αποκτούν καλύτερο έλεγχο χωρίς την χρήση του τηλεφώνου τους στη μουσική που θα παίζει στο smartwatch τους.
Αναμένουμε ότι αυτή η νέα έκδοση του Tizen 4.0.0.2 OS με έκδοση firmware R760XXU2DSA1 θα επεκταθεί σε όλο τον κόσμο αρκετά σύντομα, κάνοντάς το μια αξιοπρεπή, προσιτή smartwatch επιλογή ακόμα και σήμερα.
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Dimitrisdim14

Το αγόρασα πριν 4 μέρες . Πολύ ευχάριστα νέα … ήδη είχε σχεδόν τ πάντα μέσα … να δούμε ποσό καλύτερο θα γίνει ! 180€ πλέον τιμή …

diofar

Από που το πήρες;

Dimitrisdim14

Το πήρα από πλαίσιο γτ είχα επιστροφή 200€ οπότε έβαλα 50€ μόνο. Αλλά συμφέρει από Σκρουτζ που κάνει 180. Περιμένω τις ερχόμενες μέρες την αναβάθμιση

John

S3 frontier 179,62€ αρχική από Σκρουτζ
Galaxy Watch 254,14€ αρχική Επίσης από Σκρουτζ
Δεν βρίσκω λόγο να πας στο S3 με τις τιμές να διαφέρουν τόσο λίγο

Anonymous2580

Ξέρουμε ποτέ θα έρθει στην Ελλάδα η αναβάθμιση;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Garmin

Garmin Enduro: Φτιαγμένο για τους μεγάλους αγώνες

Η Garmin ανακοίνωσε το Enduro, το ρολόι υπεραποδόσεων με GPS, που διαθέτει προσαρμόσιμες λειτουργίες διαχείρισης ενέργειας και ένα φακό ηλιακής φόρτισης Power Glass.

Gear Apple iPad mini

iPad mini: Θα αντικατασταθεί από νέο iPhablet;

Η Apple φέρεται να επεξεργάζεται το ενδεχόμενο να αντικαταστήσει το iPad με ένα μεγαλύτερων διαστάσεων iPhone.

Gear Samsung Augmented Reality

Διαρροή concept video για τα γυαλιά Augmented Reality της Samsung

Δεν μπορεί να πει κανείς με βεβαιότητα ότι θα βγουν στην αγορά, αλλά τα AR γυαλιά της Samsung αποτελούν μία πολύ ενδιαφέρουσα ιδέα.

Gear iPhone

Rapid Test για Covid-19 με τη βοήθεια του iPhone

H εταιρεία Gauss έχει δημιουργήσει ένα kit για ταχεία εξαγωγή αποτελεσμάτων για την Covid-19, το οποίο γίνεται με χρήση ενός iPhone.