Δευτέρα
03/09/2018

Samsung smart ring: Πατέντα με wearable δαχτυλίδι που ελέγχει ηλεκτρονικές συσκευές με gestures

smart

Στις 20 Φεβρουαρίου 2018, η Samsung Electronics κατέθεσε δίπλωμα ευρεσιτεχνίας στον WIPO για ένα νέο wearable σε σχήμα δαχτυλιδιού που επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν άλλες συσκευές με χειρονομίες.

Η πατέντα για το smart ring της Samsung με τίτλο «Ηλεκτρονική συσκευή και μέθοδοι για τον αυστηρό προσανατολισμό της συσκευής» δημοσιεύθηκε στις 23 Αυγούστου 2018.

To έξυπνο δακτυλίδι αποτελείται από ένα αισθητήρα αφής και ένα αδρανειακό αισθητήρα 9 αξόνων που μπορεί να καθορίσει με ακρίβεια τις κινήσεις και τις χειρονομίες του δακτύλου. Το δαχτυλίδι διαθέτει 12 ευαίσθητες στην αφή περιοχές και μπορεί να φορεθεί σε οποιοδήποτε δάχτυλο και στα δύο χέρια. Επίσης είναι δυνατή η χρήση πολλαπλών δακτυλιδιών.

Μέσω διάφορων χειρονομιών (κυμάτισμα, περιστροφή, πάνω κάτω, χτύπημα δύο δακτύλων, κ.α.) οι χρήστες του smart ring μπορούν να ελέγχουν διάφορες οικιακές συσκευές όπως τηλεόραση. Το δαχτυλίδι μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τον έλεγχο της έντασης της φωνής, τον έλεγχο των συστημάτων ασφαλείας ή τον έλεγχο φωτισμού.

Επιπλέον, το έξυπνο δαχτυλίδι της Samsung μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε εφαρμογές VR. Η εφαρμογή και χρήση του δακτυλιδιού σε διαφορετικά δάχτυλα μπορεί επίσης να εντοπιστεί και να καταγραφεί μέσω ενός user interface διευρύνοντας τις δυνατότητες της έξυπνης συσκευής.

smart-ring

smart-ring3

Πηγή

Μάθε για:

Συντάκτης: .

2 Σχόλια

  1. Ο/Η Garcia λέει:

    The lord of the S-rings..

  2. Ο/Η NikosAr λέει:

    Ή έχεις ένα universal control ναι ναι αυτά με τα 10 ευρώ και λειτουργείς 10 αδες συσκευές …..βρε αιι

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.