Samsung Space Gaming Monitor: 32 ιντσών με AMD FreeSync και QHD ανάλυση

Samsung Space Gaming Monitor, Samsung Space Gaming Monitor: 32 ιντσών με AMD FreeSync και QHD ανάλυση

Αυτή την εβδομάδα γίνεται η Gamescom 2019 στη Γερμανία και η Samsung ανακοίνωσε ένα νέο gaming monitor. Το Samsung Space Gaming Monitor ακολουθεί τον ίδιο σχεδιασμό με τον ειδικό βραχίονα που είχε και το προηγούμενο Space Monitor της εταιρείας.

Ο βραχίονας αυτός επιτρέπει στον χρήστη να τοποθετεί την οθόνη στον τοίχο όταν την χρησιμοποιεί για τη θέαση ταινιών ή την έχει στην αδράνεια. Με αυτόν τον τρόπο κερδίζει αρκετό χώρο πάνω στο γραφείο. Ωστόσο, στην περίπτωση του Samsung Space Gaming Monitor η βάση έρχεται μαζί με την οθόνη, και δεν απαιτείται να πληρώσει κανείς 1.000 δολάρια για να την αποκτήσει.

Η Samsung φρόντισε ώστε η βάση να λειτουργεί και ως δίοδος οργάνωσης καλωδίων, οπότε τόσο το καλώδιο τροφοδοσίας όσο και το HDMI περνούν μέσα από τον βραχίονα, επιτρέποντας την πιο άνετη χρήση της οθόνης.

Samsung Space Gaming Monitor, Samsung Space Gaming Monitor: 32 ιντσών με AMD FreeSync και QHD ανάλυση

Το Samsung Space Gaming Monitor έχει διαγώνιο 32 ίντσες, ανάλυση 2.560×1.440 pixels, 144Hz ρυθμό ανανέωσης και υποστήριξη AMD FreeSync. Το FreeSync επιτρέπει τον συγχρονισμό του ρυθμού ανανέωσης της οθόνης με την κάρτα γραφικών. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τα παιχνίδια να προβάλλονται πιο ομαλά και χωρίς tears.

Η οθονη μπορεί να μην είναι σαν ένα τυπικό gaming monitor με RGB φώτα, αλλά έχει λεπτά bezels προσφέροντας full-screen εμπειρία.

Η Samsung δεν ανακοίνωσε περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με την τιμή, την ημερομηνία και τις αγορές διάθεσης. Ωστόσο, αναμένουμε η τιμή του Space Gaming Monitor να ξεπερνά τα $500, διότι η συμβατική έκδοση στην οποία βασίστηκε τιμολογείται γύρω στα $500.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Greg

Ωραία χαρακτηριστικά αλλά να μας πει η Samsung στης πόσες ώρες λειτουργίας παίρνουμε το πάνελ στα χέρια και πετάμε ολόκληρο το Gaming Monitor, δεν πέρασε και πολύς καιρός που πέταξα στην ανακύκλωση μια 43” 4Κ τηλεόραση της Samsung.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.