Samsung Wireless Charger Duo: Διέρρευσαν φωτογραφίες, retail box και τιμή στη Ρωσία

Samsung Wireless Charger Duo, Samsung Wireless Charger Duo: Διέρρευσαν φωτογραφίες, retail box και τιμή στη Ρωσία

Το Samsung Wireless Charger Duo, ο διπλός ασύρματος φορτιστής, που φημολογείται ότι θα παρουσιάσει επίσημα η εταιρεία στο Galaxy Unpacked event στις 9 Αυγούστου για τη φόρτιση δύο συμβατών συσκευών ταυτόχρονα, εθεάθη σε κατάστημα της Ρωσίας.

Ο νέος ασύρματος φορτιστής της Samsung προσφέρει δύο θέσεις φόρτισης, μία κάθετη και μία οριζόντια, με τον οποίο εκτός από δύο smartphone μπορούμε εναλλακτικά να φορτίσουμε ένα smartphone και το νέο Galaxy Watch της εταιρείας μαζί, το οποίο μπορεί να μην έχει ανακοινωθεί ακόμη ωστόσο εμφανίζεται στο retail box του νέου φορτιστή στο πίσω μέρος.

Η Samsung ετοιμάζεται να λανσάρει και ένα μονό φορτιστή ταχείας φόρτισης, το μοντέλο EP-P3100, ωστόσο το Wireless Charger Duo EP-N6100 που συγκεντρώνει και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον εμφανίστηκε στην αγορά της Ρωσίας. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με αναφορά του MobilTelefon.ru που φέρνει και live φωτογραφίες της νέας συσκευής, το Samsung Wireless Charger Duo είναι ήδη διαθέσιμο σε κατάστημα λιανικής στη Ρωσία έναντι RUB 6,990, δηλαδή περίπου 112 δολάρια.

Η συσκευασία περιλαμβάνει τη βάση φόρτισης του Wireless Charging Duo, ένα Samsung Adaptive Fast Charge Wall Adapter και το Quick Start Guide.

Απομένουν ακριβώς 10 ημέρες από το επόμενο Galaxy Unpacked event του Κορεάτη κατασκευαστή ωστόσο τα περισσότερα στοιχεία για τις νέες συσκευές που αναμένεται να παρουσιαστούν εκεί έχουν ήδη διαρρεύσει. Έχει ενδιαφέρον να δούμε τι θα αφήσει για το τέλος η Samsung.

Samsung Wireless Charger Duo, Samsung Wireless Charger Duo: Διέρρευσαν φωτογραφίες, retail box και τιμή στη Ρωσία

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.