H SanDisk λανσάρει την πιο «γρήγορη» 400GB MicroSD Card στον κόσμο [MWC 2018]

SanDisk, H SanDisk λανσάρει την πιο «γρήγορη» 400GB MicroSD Card στον κόσμο [MWC 2018]

Για να προλάβει τις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις της mobile αγοράς σε όρους αποθήκευσης, η SanDisk ανακοίνωσε στο Mobile World Congress 2018 στην Βαρκελώνη την SanDisk Extreme UHS-I microSDXC card ως την πιο «γρήγορη» 400GB MicroSD Card στον κόσμο.

Η νέα κάρτα μνήμης είναι σχεδιασμένη για να προσφέρει αυξημένο χώρο αποθήκευσης αλλά και ταχύτατους χρόνους ανάγνωσης και εγγραφής, προλαμβάνοντας θα μπορούσαμε να πούμε τις νέες δυνατότητες των φορητών συσκευών που φέρνουν πλέον περιεχόμενο πολύ υψηλής ανάλυσης στα χέρια του mobile χρήστη.

Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι η νέα κάρτα μνήμης με ταχύτητα ανάγνωσης στα 160MB/s είναι 50% πιο γρήγορη από τις προηγούμενες κάρτες SanDisk Extreme UHS-1 microSD, ενώ υπόσχεται ταχύτητα εγγραφής στα 90MB/s.

Η νέα Extreme UHS-I microSDXC card προσφέρει επίσης καλύτερη αντοχή σε σκόνη, ακτίνες Χ και κραδασμούς.

Το κόστος της θα ανέρχεται στα $300.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
KnightRider

Δεν εμπιστευομαι τοσο μεγάλη χωριτηκοτητα σε τέτοιο μέγεθος.

Vladimiros

Δεν χρειάζεσαι κιολας τετεια χωρητικότητα..ειδη τα περισσότερα καινούρια κινητά εχουν εσωτερικό χώρο 64GB,παίρνεις και μια 32/64αρα sd και πιστευω ειναι αρκετος χωρος..

Αλέξανδρος

Ρε παιδιά, το μέλλον των κινητών είναι να είναι και “μικρουπολογιστές” (λέγοντας ότι τα συνδέεις με monitor και πληκτρολόγιο, γιατί minipc ήδη είναι). Φυσικά και χρειάζεται μεγάλη χωρητικότητα γιατί τα αρχεία όσο πάνε και μεγαλώνουν (4k ή 8k σε λίγο) και φυσικά όσοι θέλουμε όλο το γραφείο μας στο κινητό.
Αν μειωθεί το κόστος θα είναι ότι πρέπει.

Solon

300$ για 400gb με 90Mbs εγγραφής είναι αρκετά καλά κατά την γνώμη μου σε microSD.
Αν σκεφτείς πως θες 90$ για έναν κανονικό δίσκο SSD στα 360gb είναι καλή τιμή.
Ωστόσο μια κάρτα με αυτή την χωρητικότητα την θες να την χρησιμοποιείς σαν σκληρό δίσκο σε συσκευές tablet και ultrabook και τα 90Mbs είναι μεν ικανοποιητικά αλλά για τέτοια χρήση θες 150Mbs εγγραφής και 250 ανάγνωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Reviews featuredtv MWC 2018 Wiko

Η Wiko Mobile στην έκθεση MWC 2018 [booth tour video]

Η Wiko Mobile με έδρα την Γαλλία έχει κάνει δυναμικά την εμφάνισή της και στην ελληνική αγορά παρουσιάζοντας πολύ αξιόλογες προτάσεις στην κατηγορία των προσιτών smartphones. Κατά τη διάρκεια της φετινής έκθεσης MWC 2018 στη Βαρκελώνη έδωσε το «παρών» με την παρουσίαση οκτώ νέων μοντέλων, ανάμεσά τους και τα bezel-less Wiko View 2 και View […]

Reviews featured MWC 2018 Sony Xperia

Η Sony Mobile στην έκθεση MWC 2018 [booth tour video]

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης MWC 2018 στη Βαρκελώνη η Sony Mobile ανακοίνωσε τα smartphones Xperia XZ2 και Xperia XZ2 Compact αλλά και τα ασύρματα ακουστικά Xperia Ear Duo. Το Techblog, παρόν για ακόμα μια χρονιά στην Βαρκελώνη περιηγήθηκε στο booth της Sony και ετοίμασε ένα χορταστικό βίντεο.

Internet MWC 2018 Nokia

Η Nokia είναι ο δημοφιλέστερος κατασκευαστής (στα social media) του MWC 2018

Η Nokia συγκέντρωσε όλα τα βλέμματα πάνω της στο MWC 2018. Ο Φινλανδός κατασκευαστής παρουσίασε πέντε κινητά τηλέφωνα, εκ των οποίων το ένα είναι feature phone (η αναγέννηση του θρυλικού 8110), ενώ τα άλλα mid-rane και high-end προτάσεις.

Smartphones MWC 2018 Samsung Samsung Galaxy

Το Samsung Galaxy S9+ κερδίζει το βραβείο “Best New Connected Device” [MWC 2018]

Η Samsung στο φετινό Mobile World Congress 2018 παρουσίασε το πιο ολοκληρωμένο smartphone της και αυτό ανταμείφθηκε με το βραβείο “Best New Connected Device”.