SANDMARC Film Rig: Σταθεροποιητής για βίντεο που σε πάει σε άλλο επίπεδο

SANDMARC Film Rig, SANDMARC Film Rig: Σταθεροποιητής για βίντεο που σε πάει σε άλλο επίπεδο

Η καταγραφή βίντεο μεγάλης διάρκειας με τη χρήση smartphone είναι αρκετά δύσκολη, είτε αυτό διαθέτει OIS, είτε όχι. Πέρα από τη σταθερότητα της εικόνας, πολλές φορές τυχαίνει να περνά το δάχτυλο μας μπροστά από την κάμερα. Η λύση στα παραπάνω προβλήματα είναι το SANDMARC Film Rig.

Πρόκειται για ένα εξαιρετικό rig το οποίο έχει σχεδιαστεί να προσφέρει απόλυτη άνεση και μεγάλη ευελιξία στην προσθήκη και χρήση αξεσουάρ, όπως επιπλέον φώτα ή μικρόφωνα. Το SANDMARC Film Rig είναι σχεδιασμένο ειδικά για iPhone, GoPro, compact DSLR μηχανές, ή άλλα smartphones και action κάμερες. Με τη βοήθεια του μπορούμε να τραβάμε βίντεο πιο ξεκούραστα, χάρη στο μικρό του βάρος. Επίσης, τα αποτελέσματα είναι πολύ καλύτερα καθώς αποτρέπει τη μεταφορά του “τρέμουλου” στο τελικό βίντεο, κάτι που είναι σύνηθες σε ελαφρύ εξοπλισμό.

SANDMARC Film Rig, SANDMARC Film Rig: Σταθεροποιητής για βίντεο που σε πάει σε άλλο επίπεδο

Το Film Rig είναι εργονομικό, στιβαρό και ευπροσάρμοστο. Οι δύο λαβές έχουν ανάγλυφες επιφάνειες, ενώ το ίδιο το rig προσθέτει ένα μικρό βάρος στο όλο σύστημα. Με αυτόν τον τρόπο αντιλαμβανόμαστε ότι κρατάμε κάτι, χωρίς ωστόσο το rig να εμποδίζει την άνεση κατά την κίνηση.

Στην κορυφή του SANDMARC Film Rig υπάρχει ένα βιδωτό στήριγμα στο οποίο μπορούμε να τοποθετήσουμε κάποιο μικρόφωνο, φως ή ακόμη και τρίποδο. Έτσι, γλιτώνουμε χώρο και δεν χρειάζεται να κουβαλάμε παντού ένα τσαντάκι με παρελκόμενα. Επιπλέον, το Film Rig είναι συμβατό με τα άλλα αξεσουάρ της SANDMARC, όπως ο αναμορφωτικός φακός.

SANDMARC Film Rig, SANDMARC Film Rig: Σταθεροποιητής για βίντεο που σε πάει σε άλλο επίπεδο

Παρόλο που η HERO7 Black της GoPro καταγράφει HyperSmooth βίντεο και τα iPhone διαθέτουν κάμερα με OIS, είναι σχεδόν αδύνατο να εκμηδενίσουμε το κούνημα κατά την εγγραφή ή να το αφαιρέσουμε με επεξεργασία μέσω υπολογιστή. Το SANDMARC Film Rig βοηθάει στην αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος και δίνει μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων.

Επιπλέον, το SANDMARC Film Rig δεν απαιτεί τη χρήση αντισταθμιστικών μέσων για την απόλυτη σταθεροποίηση του. Αυτό το χαρακτηριστικό καθιστά το Film Rig ελαφρύτερο και πιο εύκολο στη μεταφορά, επιτρέποντάς μας να το έχουμε πάντα μαζί μας.

SANDMARC Film Rig, SANDMARC Film Rig: Σταθεροποιητής για βίντεο που σε πάει σε άλλο επίπεδο

Με το SANDMARC Film Rig το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε για να τραβήξουμε ένα απόλυτα σταθερό βίντεο, είναι να τοποθετήσουμε το τηλέφωνο ή την κάμερα στη βάση και να την κινούμε προς τα αριστερά ή προς τα δεξιά, διατηρώντας την πάντα οριζόντια.

Χάρη στο σχεδιασμό του SANDMARC Film Rig, η θέση των λαβών αποτρέπει την εμφάνιση των χεριών μας στο οπτικό πεδίο της κάμερας. Επιπλέον, οι δύο λαβές βοηθούν στο πιο σταθερό κράτημα του rig, επιτρέποντας μας να το κινούμε πιο σταθερά. Δηλαδή, λειτουργεί περίπου όπως ένα δίσκος με ποτήρια, αν τον κρατάμε με δύο χέρια τον μεταφέρουμε με μεγαλύτερη σταθερότητα, σε σύγκριση με το να τον κρατούσαμε με ένα χέρι.

SANDMARC Film Rig, SANDMARC Film Rig: Σταθεροποιητής για βίντεο που σε πάει σε άλλο επίπεδο

Το SANDMARC Film Rig σχεδιάστηκε ώστε να προσφέρει τον καλύτερο δυνατό έλεγχο της καταγραφής σταθερών βίντεο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να βάλουμε βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Όσοι ενδιαφέρεστε για το Film Rig θα το βρείτε στην επίσημη σελίδα της SANDMARC με τιμή 99$ (στη συσκευασία περιλαμβάνεται ακόμα ένα smartphone mount και ένα κλειδί Άλλεν). Τα έξοδα μεταφοράς είναι 40$ και θα φτάσει στα χέρια σας μέσω DHL (FedEx). Τυχόν έξοδα τελωνείου δεν καλύπτονται από την SANDMARK.

Συμβατά μοντέλα smartphones και άλλες κάμερες
  • iPhone 7, 7 Plus, 8, 8 Plus, XS, XR, Xs Max
  • Όλα τα Android smartphone με πλάτος μικρότερο από 10,16 εκ.
  • GoPro Hero 7 και όλα τα υπόλοιπα GoPro μοντέλα
  • Osmo Action
  • Κάμερες με μέγιστες διαστάσεις 8,89×16,51 εκ.
SANDMARC Film Rig: Τεχνικά Χαρακτηριστικά
  • Βάρος: 368,5 γρ.
  • Ύψος: 12 εκ.
  • Πλάτος: 23,5 εκ.
  • Υλικό κατασκευής: Industrial Grade Aluminum

SANDMARC Film Rig, SANDMARC Film Rig: Σταθεροποιητής για βίντεο που σε πάει σε άλλο επίπεδο

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Vendetta

Έτσι όπως σε πρωτοείδα στη φώτο ήμουν πεπεισμένος ότι το έφτιαξες εσύ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear SANDMARC

SandMarc Prolight και Pro Filters: Απογειώνουν τις φωτογραφίες και τις βιντεοκλήσεις

Τα αξεσουάρ Prolight RGB, Prolight Video Conference Edition και Hybrid Pro Filters της SandMarc έρχονται για κορυφαίες λήψεις και βιντεοκλήσεις με τέλειο φωτισμό.

Gear

SandMarc Motion Variable ND φίλτρο για smartphones: Φωτογραφίες και βίντεο με σύμμαχο το φως

Σας παρουσιάζουμε το SandMarc Motion Variable ND Filter for iPhone, για κινηματογραφικές φωτογραφίες και βίντεο.