Satechi 108W Pro USB-C PD: Επιτραπέζιος φορτιστής με συνολική έξοδο 108W [CES 2020]

Satechi 108W Pro USB-C PD, Satechi 108W Pro USB-C PD: Επιτραπέζιος φορτιστής με συνολική έξοδο 108W [CES 2020]

Πλέον, οι συσκευές που διαθέτουμε είναι περισσότερες από τις θύρες ή τις πρίζες που έχουμε στη διάθεση μας για να τις φορτίσουμε. Η Satechi προσπαθεί πάντα να δώσει λύση στα προβλήματα των καταναλωτών. Γι’ αυτό, στην έκθεση CES 2020, η εταιρεία ανακοίνωσε τον Satechi 108W Pro USB-C PD, έναν πανίσχυρο desktop charger.

Χαρακτηριστικά

Οι desktop chargers δεν είναι κάτι νέο, απλώς αρκετοί δεν γνωρίζουν την ύπαρξη τους ή επιλέγουν να τους αγνοήσουν, ενδεχομένως κάποιες φορές λόγο κόστους. Ωστόσο, οι συγκεκριμένοι φορτιστές παρέχουν τεράστιες εξόδους ενέργειας που είναι ικανές να φορτίζουν και τις πιο απαιτητικές συσκευές.

Όπως μαρτυρά και το όνομα του, ο 108W Pro USB-C PD έχει συνολική έξοδο 108 watts που μπορεί να την μοιράσει στις δύο USB-C PD θύρες που διαθέτει. Αν και μπορεί να μοιράσει την ισχύ στη μέση, έχει τη δυνατότητα εξόδου 90W στη μία θύρα και 18W στην άλλη. Όσον αφορά τις δύο USB-A αυτές έχουν συνολική έξοδο 12W.

Πέρα από τις εντυπωσιακές επιδόσεις του, ο Satechi 108W Pro USB-C PD είναι ιδιαίτερα μικρός σε διαστάσεις και έχει ένα στιλάτο μοντέρνο design, που τον κάνει να ταιριάζει παντού. Επιπλέον, μπορεί να τοποθετηθεί εύκολα οπουδήποτε, αρκεί βέβαια να υπάρχει κοντά πρίζα.

Τιμή και διαθεσιμότητα

Ο 108W Pro USB-C PD Desktop Charger είναι ήδη διαθέσιμος στην επίσημη σελίδα της εταιρείας και το Amazon. Η τιμή του είναι στα 79,99 δολάρια Αμερικής ή περίπου 72 ευρώ.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear CES 2020: Έκθεση τεχνολογίας στο Las Vegas

Με το Πλαίσιο στο Λας Βέγκας για την έκθεση CES 2020 [video]

Για 6η συνεχόμενη χρονιά το Techblog βρέθηκε στο Λας Βέγκας για να παρακολουθήσει την CES 2020, την μεγαλύτρη έκθεση τεχνολογίας στον κόσμο.

Gear CES 2020: Έκθεση τεχνολογίας στο Las Vegas featured

CES 2020: Αυτά είναι τα Top 5 Trends που αναδείχθηκαν στο Λας Βέγκας

Η CES 2020 ολοκληρώθηκε και αυτά είναι τα top 5 trends που παρουσιάστηκαν στην μεγάλη έκθεση τεχνολογίας στο Las Vegas. Το Techblog ήταν εκεί!

Smartphones CES 2020: Έκθεση τεχνολογίας στο Las Vegas featured Samsung

Samsung Galaxy Bloom: Αυτό είναι το επίσημο όνομα του Galaxy Fold 2 [CES 2020]

Σε συνάντηση που πραγματοποίησε η εταιρεία αποκάλυψε τα ονόματα των τεσσάρων επερχόμενων flagships της, τα τρία Galaxy S20 και το Samsung Galaxy Bloom.

Gear CES 2020: Έκθεση τεχνολογίας στο Las Vegas Samsung

Samsung Ballie: AI μπάλα ρομπότ που κάνει τη ζωή πιο εύκολη [CES 2020]

Ένα από τα καλύτερα gadgets που είδαμε στην έκθεση CES 2020 είναι το Samsung Ballie, ένα έξυπνο ρομπότ σε σχήμα σφαίρας που στόχο έχει να βοηθά τον χρήστη.