Schneider Electric APC Smart-UPS Ultra: Το πιο μικρό και ελαφρύ μονοφασικό UPS 3kW & 5kW

, Schneider Electric APC Smart-UPS Ultra: Το πιο μικρό και ελαφρύ μονοφασικό UPS 3kW & 5kW

Η Schneider Electric, πρωτοπόρος στον ψηφιακό μετασχηματισμό της διαχείρισης ενέργειας και του αυτοματισμού, παρουσίασε σήμερα στην Ευρώπη το APC™ Smart-UPS™ Ultra, τα πρώτα 1U και 2U, μονοφασικά UPS, 3kW και 5kW αντίστοιχα. Σχεδιασμένο για να παρέχει περισσότερη ισχύ, ευελιξία και έξυπνη παρακολούθηση με το μικρότερο αποτύπωμα άνθρακα, το APC Smart-UPS Ultra επιτρέπει στους επαγγελματίες IT και τους παρόχους λύσεων να αντιμετωπίσουν πολλές από τις προκλήσεις με την ανάπτυξη υποδομής IT σε κατανεμημένα περιβάλλοντα edge computing και στο edge.

Η παγκόσμια αγορά edge computing αντιμετωπίζει τεράστια ανάπτυξη, με αύξηση 12,5% ετησίως, με προοπτική να φτάσει περίπου τα 250,6 δισεκατομμύρια δολάρια ως το 2024, σύμφωνα με την IDC. Ο πολλαπλασιασμός των ψηφιακών τεχνολογιών και των έξυπνων εφαρμογών οδηγεί στην ανάγκη για υπολογιστικούς, δικτυακούς και αποθηκευτικούς πόρους σε συγκεκριμένα σημεία και σε κοντινή απόσταση, οι οποίοι θα εξυπηρετούν κρίσιμες επιχειρηματικές διαδικασίες και εμπειρίες, οι οποίες βασίζονται στη συνδεσιμότητα δικτύου με το cloud. Ωστόσο, η διαμόρφωση, η ανάπτυξη και η συντήρηση της υποστηρικτικής υποδομής ΙΤ για πολλαπλές, γεωγραφικά διασκορπισμένες τοποθεσίες συνοδεύεται από μοναδικές προκλήσεις.

Με το APC Smart-UPS Ultra, η Schneider Electric φέρνει στην αγορά το μικρότερο, πιο προηγμένο μονοφασικό UPS που παρέχει ευελιξία εγκατάστασης σε οποιοδήποτε χώρο και εξοικονόμησης συνολικού κόστους ιδιοκτησίας (TCO) χωρίς να διακυβεύονται οι ανάγκες ενεργειακής προστασίας των επιχειρήσεων.

Το APC Smart-UPS παρέχει περισσότερη ισχύ καταλαμβάνοντας λιγότερο χώρο

Σε κατανεμημένα περιβάλλοντα ΙΤ και edge υπάρχουν συχνά σημαντικά ζητήματα φυσικού χώρου, με προτεραιότητα να δίνεται στην καλύτερη εκμετάλλευση της διαθέσιμης επιφάνειας και στην αποτελεσματική λειτουργία του χώρου για τη βελτιστοποίηση των συστημάτων ΙΤ και τη βελτίωση των κερδών.
Ο compact σχεδιασμός του APC Smart-UPS Ultra παρέχει περισσότερη ισχύ, ενώ καταλαμβάνει λιγότερο χώρο στο τμήμα IT, παρέχοντας την ευελιξία εγκατάστασης και πυκνότητα ισχύος που χρειάζεστε τόσο σήμερα, όσο και στο μέλλον. Η συμπαγής σχεδίαση του UPS το κάνει έως και 50% μικρότερο και ελαφρύτερο από άλλες συγκρίσιμες λύσεις UPS διαθέσιμες στην αγορά σήμερα. Το APC Smart-UPS Ultra προσφέρει ευέλικτες επιλογές τοποθέτησης, σε ράφι, πύργο, τοίχο ή οροφή, ώστε να μπορεί να εξοικονομήσει περισσότερο χώρο στο rack για εφαρμογές ΙΤ.

Η μπαταρία ιόντων λιθίου προσφέρει χαμηλότερο συνολικό κόστος ιδιοκτησίας σε διάστημα 10 ετών, μειώνοντας τις επιτόπιες επισκέψεις

Η αποτελεσματική διαχείριση ενέργειας είναι ζωτικής σημασίας για οποιοδήποτε περιβάλλον ΙΤ, αλλά η τακτική και αποτελεσματική συντήρηση του εξοπλισμού προστασίας ισχύος, όπως τα UPS, ειδικά σε πολλαπλές κατανεμημένες τοποθεσίες, μπορεί να απαιτεί δαπανηρές και διαρκείς λειτουργικές επενδύσεις.
Η μπαταρία ιόντων λιθίου του APC Smart-UPS Ultra διαρκεί έως και τρεις φορές περισσότερο από ένα παραδοσιακό UPS ρυθμιζόμενης βαλβίδας μολύβδου οξέος (VRLA), και δεν χρειάζεται αντικατάσταση υπό κανονικές συνθήκες λειτουργίας. Αυτό βοηθά στην αποφυγή του κόστους αντικατάστασης της μπαταρίας, εργασιακών εξόδων, κόστους υπηρεσιών και των επισκέψεων κατά τη διάρκεια ζωής του UPS. Το APC Smart-UPS Ultra εξοικονομεί συνολικό κόστος ιδιοκτησίας σε διάστημα 10 ετών και συνοδεύεται από εγγύηση 5 ετών.

, Schneider Electric APC Smart-UPS Ultra: Το πιο μικρό και ελαφρύ μονοφασικό UPS 3kW & 5kW

Το APC Smart-UPS Ultra με δυνατότητα EcoStruxure εξασφαλίζει καλύτερη ορατότητα οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε

Η υποστελέχωση ή η έλλειψη προσωπικού on-site καθιστά πολύ φορτικές τις δραστηριότητες διαχείρισης, συντήρησης και εξυπηρέτησης, όπως η επιθεώρηση του εξοπλισμού, η αντικατάσταση μπαταριών, η αλλαγή μη-λειτουργικού εξοπλισμού, ιδίως εάν οι εγκαταστάσεις είναι κατανεμημένες σε μεγάλο βαθμό και γεωγραφικά διασκορπισμένες. Το APC Smart-UPS Ultra συνδέεται εύκολα με το EcoStruxure™, το οποίο επιτρέπει την παρακολούθηση μέσω cloud, παρέχει προτάσεις βάσει δεδομένων για τη βελτιστοποίηση της απόδοσης και επιτρέπει την ορατότητα από οποιοδήποτε σημείο, ακόμα και για πολλαπλές συσκευές UPS. Η συνδεσιμότητα είναι διαθέσιμη μέσω θύρας Ethernet ή ενσωματωμένης θύρας δικτύου και η ιστοσελίδα EcoStruxure Ready APC Smart-UPS παρέχει αυτοματοποιημένες, προσαρμόσιμες ειδοποιήσεις σχετικά με τη σωστή λειτουργία του UPS. Με αυτόν τον τρόπο απλοποιεί την προληπτική συντήρηση, έτσι ώστε να μειωθεί και ο χρόνος εκτός λειτουργίας και ο μέσος χρόνος επισκευής.

Σχετικά με το EcoStruxure

Το EcoStruxure™ είναι η ανοιχτή, διαλειτουργική αρχιτεκτονική και πλατφόρμα της Schneider Electric. Το EcoStruxure προσφέρει προστιθέμενη αξία στους πελάτες όσον αφορά στην ασφάλεια, την αξιοπιστία, την  αποδοτικότητα, τη βιωσιμότητα και τη συνδεσιμότητα. Το EcoStruxure αξιοποιεί τεχνολογίες IoT, mobility, ανίχνευσης, analytics και κυβερνοασφάλειας για να παρέχει καινοτομία σε κάθε επίπεδο. Αυτό περιλαμβάνει συνδεδεμένα προϊόντα, edge control, εφαρμογές, analytics και υπηρεσίες που υποστηρίζονται από λογισμικό Customer Lifecycle Software.

Το EcoStruxure έχει εγκατασταθεί περίπου 500.000 φορές με υποστήριξη από πάνω από 20.000 developers, 650.000 παρόχων υπηρεσιών και συνεργατών και 3.000 επιχειρήσεων κοινής ωφέλειας, συνδέοντας πάνω από 2 εκατομμύρια συσκευές υπό διαχείριση.

Από την παροχή συμβουλών για την ενέργεια και τη βιωσιμότητα έως τη βελτιστοποίηση του κύκλου ζωής των λειτουργικών σας συστημάτων, διαθέτουμε παγκοσμίως υπηρεσίες για την κάλυψη των επιχειρηματικών σας αναγκών. Ως ένας οργανισμός που έχει στο επίκεντρο τον πελάτη, η Schneider Electric είναι ο έμπιστος σας σύμβουλος για να βοηθήσει να αυξήσετε την αξιοπιστία των συσκευών σας, να βελτιώσετε το συνολικό κόστος ιδιοκτησίας και να προωθήσετε τον ψηφιακό μετασχηματισμό της επιχείρησής σας προς τη βιωσιμότητα, την αποδοτικότητα και την ασφάλεια.

Δελτίο Τύπου

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Schneider Electric

Schneider Electric: Νέα προωθητική ενέργεια για συστήματα UPS

Η Schneider Electric πραγματοποιεί μια μοναδική προωθητική ενέργεια έως και τις 30 Απριλίου 2023, με κάθε αγορά ενός UPS, συμπεριλαμβάνεται η σειρά Easy UPS 1 Ph BVS.

Reviews Schneider Electric Hands-on Unboxing

Schneider Electric APC Smart-UPS Ultra 5kW hands-on

Το APC Smart-UPS Ultra 5KW της Schneider Electric είναι το μικρότερο και πιο προηγμένο μονοφασικό UPS 2U που παρέχει ευελιξία εγκατάστασης και εξοικονόμησης κόστους ιδιοκτησίας.

Business Schneider Electric

Schneider Electric Innovation Summit World Tour: Με επίκεντρο τις δράσεις βιωσιμότητας

Πλήθος ψηφιακών και ανθρωποκεντρικών λύσεων λανσάρονται στην ετήσια σειρά εκδηλώσεων για πελάτες και συνεργάτες, που έχει γίνει πλέον θεσμός.

Business Schneider Electric

Schneider Electric: Πώς να προσελκύσετε τον σωστό τύπο επενδυτή αν είστε πάροχος υπηρεσιών colocation

Webcast του Διεθνούς Club Colocation (International Colocation Club) με θέμα: «Attracting Investors: What Colocation Providers Need to Know» φιλοξένησε η Schneider Electric στις 14 Μαρτίου.