Schneider Electric: Νέα προωθητική ενέργεια για συστήματα UPS

Schneider Electric UPS, Schneider Electric: Νέα προωθητική ενέργεια για συστήματα UPS

Η Schneider Electric, πρωτοπόρος στον ψηφιακό μετασχηματισμό της διαχείρισης ενέργειας και του αυτοματισμού, πραγματοποιεί μια μοναδική προωθητική ενέργεια έως και τις 30 Απριλίου 2023, με κάθε αγορά ενός UPS.

Στην προωθητική ενέργεια συμπεριλαμβάνεται η σειρά Easy UPS 1 Ph BVS, ειδικά σχεδιασμένη για την απαραίτητη προστασία ισχύος, ακόμα και στις πιο ασταθείς συνθήκες του ηλεκτρολογικού δικτύου και η σειρά BE που προστατεύει από υπερτάσεις για ηλεκτρονικές συσκευές και υπολογιστές. Το Back-UPS της APC by Schneider Electric παρέχει την απαραίτητη εφεδρική ισχύ, ώστε να μπορείτε να εργαστείτε εν μέσω διακοπών ρεύματος μικρής διάρκειας.

Παράλληλα, συμβάλλει στην προστασία του εξοπλισμού σας από υπερτάσεις και ζημιογόνες αιχμές τάσης, που εμφανίζονται κατά μήκος του ηλεκτρικού δικτύου και των τηλεφωνικών γραμμών. Η σειρά Back-UPS είναι φιλική προς το περιβάλλον, χάρη στον εξαιρετικά αποδοτικό σχεδιασμό της, που συμβάλλει στη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας κατά τη διάρκεια της κανονικής λειτουργίας και του ενεργειακού κόστους.

Συγκεκριμένα, για τη σειρά BVS:

• Το μοντέλο BVS650I-GR με ισχύ 650 VA/375W, 4UPS, αυτονομία 2 λεπτά και εγγύηση 2 έτη (UPS & Συσσωρευτές) προσφέρεται σε τιμή promo 89,99€
• Το μοντέλο BVS1000I-GR με ισχύ 1000 VA/600W, 4UPS, αυτονομία 2,5 λεπτά και εγγύηση 2 έτη (UPS & Συσσωρευτές) προσφέρεται σε τιμή promo 108,99€

Αντίστοιχα για τη σειρά BE:

• Το μοντέλο BE650G2-GR με ισχύ 650VA/400W, 8 έξοδοι Σούκο (6 UPS + 2 πολύπριζο ασφαλείας), αυτονομία 7,7 λεπτά, 3ετή εγγύηση (UPS & Συσσωρευτές), θύρα φόρτισης 1 Type A και equipment protection policy προσφέρεται σε τιμή Promo 108,99€
• Το μοντέλο BE850G2-GR με ισχύ 850VA/520W, 8 έξοδοι Σούκο (6 UPS + 2 πολύπριζο ασφαλείας), αυτονομία 11 λεπτά, 3ετή εγγύηση (UPS & Συσσωρευτές), θύρα φόρτισης 1 Type A + 1 Type C και equipment protection policy προσφέρεται σε τιμή Promo 117,99€
Σε επιλεγμένα καταστήματα ηλεκτρολογικού εξοπλισμού, θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να συμμετέχετε σε ένα διαδραστικό παιχνίδι για να λάβετε μέρος στην κλήρωση για μοναδικά δώρα.

Δελτίο Τύπου

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Reviews Schneider Electric Hands-on Unboxing

Schneider Electric APC Smart-UPS Ultra 5kW hands-on

Το APC Smart-UPS Ultra 5KW της Schneider Electric είναι το μικρότερο και πιο προηγμένο μονοφασικό UPS 2U που παρέχει ευελιξία εγκατάστασης και εξοικονόμησης κόστους ιδιοκτησίας.

Gear Schneider Electric

Schneider Electric APC Smart-UPS Ultra: Το πιο μικρό και ελαφρύ μονοφασικό UPS 3kW & 5kW

Με έως και 2,5 φορές μεγαλύτερη πυκνότητα ισχύος και το μισό βάρος και μέγεθος σε σχέση με παρόμοιες λύσεις, το APC Smart-UPS Ultra παρέχει περισσότερη ισχύ σε λιγότερο χώρο, απελευθερώνοντας πολύτιμο χώρο IT για εφαρμογές edge computing.

Business Schneider Electric

Schneider Electric Innovation Summit World Tour: Με επίκεντρο τις δράσεις βιωσιμότητας

Πλήθος ψηφιακών και ανθρωποκεντρικών λύσεων λανσάρονται στην ετήσια σειρά εκδηλώσεων για πελάτες και συνεργάτες, που έχει γίνει πλέον θεσμός.

Business Schneider Electric

Schneider Electric: Πώς να προσελκύσετε τον σωστό τύπο επενδυτή αν είστε πάροχος υπηρεσιών colocation

Webcast του Διεθνούς Club Colocation (International Colocation Club) με θέμα: «Attracting Investors: What Colocation Providers Need to Know» φιλοξένησε η Schneider Electric στις 14 Μαρτίου.