SensorWake: Ξυπνητήρι που σε ξυπνά με μυρωδιές αντί για ήχο

Σε κανέναν δεν αρέσει το υποχρεωτικό πρωινό ξύπνημα και γι αυτό ένα νέο project στο Kickstarter προσπαθεί να κάνει την διαδικασία λίγο ποιο ευχάριστη. Το project ονομάζεται SensorWake και είναι ένα ξυπνητήρι που αντί για εκνευριστικούς ήχους χρησιμοποιεί ευχάριστες μυρωδιές.

Οι κάτοχοι του SensorWake μπορούν να επιλέξουν από μια γκάμα διάφορων μυρωδιών όπως φρεσκοψημένο κρουασάν, καφές, σοκολάτα, θάλασσα, φρεσκοκομμένο γρασίδι και πολλά άλλα, βάσει των προτιμήσεων τους

Οι δημιουργοί του υποστηρίζουν ότι κατά την διάρκεια tests ανακάλυψαν ότι το 99% όσων συμμετείχαν μπόρεσαν να ξυπνήσουν σε λιγότερο από 2 λεπτά. Όσο για το υπόλοιπο 1% που δεν κατάφερε να ξυπνήσει, υπάρχει ενσωματωμένο και κανονικό ξυπνητήρι που ενεργοποιείται μετά από 3 λεπτά, αν δεν το απενεργοποιήσεις.

Οι διαφορετικές μυρωδιές μπαίνουν στο πάνω μέρος του ρολογιού και όπως είπαμε επιλέγεις ανάλογα με το πως θέλεις να ξυπνήσεις το πρωί.

Το project μοιάζει αρκετά ενδιαφέρον και πρωτότυπο, μπήκε στο Kickstarter όπου ζητά χρηματοδότηση 50.000 ευρώ και έχει καταφέρει να φτάσει ήδη στα 127.443 ευρώ, ενώ απομένουν ακόμη 14 μέρες μέχρι να λήξει η καμπάνια.

SensorWake: Ξυπνητήρι που σε ξυπνά με μυρωδιές αντί για ήχο, SensorWake: Ξυπνητήρι που σε ξυπνά με μυρωδιές αντί για ήχο

SensorWake: Ξυπνητήρι που σε ξυπνά με μυρωδιές αντί για ήχο, SensorWake: Ξυπνητήρι που σε ξυπνά με μυρωδιές αντί για ήχο

SensorWake: Ξυπνητήρι που σε ξυπνά με μυρωδιές αντί για ήχο, SensorWake: Ξυπνητήρι που σε ξυπνά με μυρωδιές αντί για ήχο

SensorWake: Ξυπνητήρι που σε ξυπνά με μυρωδιές αντί για ήχο, SensorWake: Ξυπνητήρι που σε ξυπνά με μυρωδιές αντί για ήχο


Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Φωτης

καρκινος σκετος θα ειναι…

silentb0b

Μμμμμ! Να ξυπνάς με μυρωδιά φρεσκοψημένου κρουασάν και καφέ!

….και να μη βρίσκεις τίποτα από αυτά οταν σηκώνεσαι!

vasilist

Καλά πολύ πίσω είναι αυτή η εταιρεία.
Η ξαδέρφη μου έχει τέτοιο ξυπνητήρι εδώ και χρόνια, ο άντρας της έχει αέρια το πρωί και απο το πολύ κλανίδη δεν αντέχει τις μυρωδιές και σηκώνετε απο το το κρεβάτι.
Οσο για την ρύθμιση της μυρωδιάς το κάνει απο το βράδυ, ανάλογα με το φαγητό που θα του φτιάξει έχει και τα ανάλογα αποτελέσματα το πρωί.
ΧΑΧΑ δεν κρατήθηκα να μην την σχολιάσω αυτή την εφέυρεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones KickStarter

Zanco tiny T1: Το μικρότερο κινητό τηλέφωνο του κόσμου

Το Kickstarter κρύβει κατά καιρούς πολλά ενδιαφέροντα projects και ιδέες ανερχόμενων startup εταιρειών. Μάλιστα, από εκεί έχουμε δει την κυκλοφορία μερικών εξαιρετικά επιτυχημένων προϊόντων. Βέβαια, άλλες καμπάνιες αποτυγχάνουν λόγω της ασθενούς υποστήριξης, αφού οι χρήστες δεν θεωρούν οτί πραγματικά αξίζουν.

Smartphones Acer Android Smartphones Acer Android Tablets Android Nougat

Jelly: Το μικρότερο 4G Smartphone με οθόνη 2.45″ και Nougat

Μπορεί η τάση να επιβάλει smartphones με οθόνες από 5.5 ίντσες ακόμη και πάνω από 6 ίντσες για να σερφάρεις καλύτερα, να παίζεις παιχνίδια και να βλέπεις video, όμως υπάρχει και μια μερίδα που προτιμά μικρότερες οθόνες. Βεβαίως όταν λέμε “μικρότερες” εννοούμε γύρω στις 5 ίντσες.

Gear iPhone KickStarter Star

Eye: iPhone και Android smartphone σε ένα, νοικοκυρεμένα

Τα iPhones της Apple συγκαταλέγονται σταθερά στα καλύτερα smartphones της περιόδου που κυκλοφορούν. Έχοντας ως ανταγωνιστές τις high-end Android ναυαρχίδες, οι προτάσεις του Cupertino προσφέρουν στον χρήστη κάποια χαρακτηριστικά που μόνο εκείνα έχουν στην φαρέτρα τους.

Smartphones Atari KickStarter

Gameband & Atari: Λανσάρουν smartwatch για gamers

Για όσους ανήκουν στην κατηγορία που δεν τους έχουν πείσει ακόμη τα smartwatches, αλλά αγαπούν τα games, το Gameband ίσως τους αλλάξει γνώμη. Το Gameband είναι ένα smartwatch με επεξεργαστή Snapdragon Wear 2100.