Sequent: Smartwatch που φορτίζει με την κίνηση

Το Sequent αποτελεί ένα υβριδικό smartwatch, το οποίο συνδυάζει την εμφάνιση ενός κλασικού ρολογιού, τις ευκολίες ενός smartwatch αλλά παρέχει και δυνατότητα φόρτισης μέσω κίνησης.

Το smartwatch της Sequent σχεδιαστικά μοιάζει με ένα τυπικό ρολόι χειρός αλλά διαθέτει αισθητήρα καρδιακών παλμών, επιταχυνσιόμετρο, ανίχνευση μέσω GPS, μέτρηση βημάτων, καταγραφή δραστηριοτήτων (activity tracking) και ειδοποιήσεις, όπως για παράδειγμα ξυπνητήρι.

Συνδέεται μέσω Bluetooth 4.2 με αντίστοιχη εφαρμογή στο smartphone σας και σας δείχνει όλα τα στατιστικά που δείχνουν και τα υπόλοιπα smartwatch-fitness trackers.

Sequent smartwatch, Sequent: Smartwatch που φορτίζει με την κίνηση

Το πιο σημαντικό όμως από τα χαρακτηριστικά του είναι το γεγονός ότι δεν χρειάζεται φόρτιση ή αλλαγή μπαταρίας, αλλά φορτίζει μέσω της κίνησης, έτσι δεν θα χρειαστεί να το φορτίσετε ποτέ.

Εκτός από την ώρα, το ρολόι έχει έναν “μετρητή” που δείχνει το υπόλοιπο της μπαταρίας και έναν που δείχνει τα δεδομένα από την εφαρμογή. Ένας ακόμη μικρότερος δείκτης εμφανίζει τις ειδοποιήσεις.

Sequent smartwatch, Sequent: Smartwatch που φορτίζει με την κίνηση

Το Sequent θα είναι συμβατό και με iOS και με Android. Επίσης, θα είναι αδιάβροχο στα 50m.

Η τιμή του για το διάστημα που τρέχει την καμπάνια του στο Kickstarter είναι 172 ευρώ αλλά όσοι δεν το υποστηρίξουν τώρα, η τιμή λιανικής του στο μέλλον θα είναι 409 ευρώ.

Τέλος, θα έρχεται σε επιλογή με διαφορετικά χρώματα στα λουράκια.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Fanis

Αυτό μάλιστα! Όχι να φορτίζω κ το ρολόι μου κάθε μέρα! Οι άλλοι δεν μπορούν να το κάνουν αυτό;

bezilys

Να κάτι χρήσιμο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Smartwatch SmartWatches

Μη χρησιμοποιείτε smartwatch και smart rings που λένε ότι μετρούν τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα

Ο FDA δεν θέλει οι καταναλωτές να χρησιμοποιούν smartwatch ή smart rings που ισχυρίζονται ότι μετρούν τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα.

Gear Samsung Samsung Galaxy Buds Smartwatch

Samsung: Τα Galaxy Buds2 Pro, Watch4 και Watch5 θα βελτιώσουν την εμπειρία της κάμερας

H Samsung ανακοίνωσε νέες ενημερώσεις που αφορούν τα ακουστικά Galaxy Buds2 Pro TWS και τα έξυπνα ρολόγια της σειράς Galaxy Watch5 και Galaxy Watch4, που θα βελτιώσουν την εμπειρία χρήσης της κάμερας στο τηλέφωνό σας

Gear Google Samsung Smartwatch

Τα Galaxy Watches είναι ικανά να καταπολεμήσουν την παχυσαρκία – Δείτε τον τρόπο

Μια πρόσφατη μελέτη που δημοσιεύτηκε από το American Journal of Clinal Nutrition δείχνει ότι το Samsung Galaxy Watch και οι μετρήσεις τους είναι τόσο ακριβείς που μπορούν να βοηθήσουν τους χρήστες να χάσουν βάρος.

Gear Meta Smartwatch

Meta: Αναβάλλει την παραγωγή smartwatch που εστιάζει σε υγεία και μηνύματα

Τέλος στα φιλόδοξα σχέδια της βάζει η Meta για τη δημιουργία smartwatch που εστιάζει στην υγεία και τα μηνύματα, που θα “κοντράρει” το Apple Watch.